Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.autovalcea.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
MariuSache

Data înscrierii: 10/Iul/2007
Locație: pe scaun

Trimis: Joi Ian 17, 2008 8:50 pm    Titlul subiectului: www.autovalcea.ro  

ce parere aveti ?
Sus  
badtiger

Data înscrierii: 03/Noi/2006

Trimis: Joi Ian 17, 2008 9:25 pm    Titlul subiectului:  

Singurul punct tare este ca se citeste usor scrisul
In rest dupa parerea mea:

*mult prea ingust
*prea multa reclama
*un "dita" banerul in header care te face sa dai scroooooooool si dupa aia mai dai odata scrooooooooool sa treci d reclama
* la capitolul poze: -incarci "dita" poza la dimensiunea p care ti-o trimis-o (fa thumbnails) si deschizi poza in aceeasi pagina

(n-am apucat sa-l evaluez tot...)
Sus  
MariuSache

Data înscrierii: 10/Iul/2007
Locație: pe scaun

Trimis: Sâm Ian 19, 2008 9:22 pm    Titlul subiectului:  

pai daca apasa pe thumbnails va trebui sa astepte un timp sa-i apara poza (pana e incarca)
Sus  
kio

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Trimis: Dum Ian 20, 2008 9:23 am    Titlul subiectului:  

Ideea la faza cu pozele este ca tu nu faci thumb la pozele trimise (cel putin asa e la anuntul "Hyundai Terracan" de pe prima pagina acum) ci le bagi in pagina la marimea "naturala" fortata prin html sa ajunga la dimensiunile necesare. Or asta nu e bine din doua motive mari si late:
1. in loc sa i se incarce omului 20 de kilo in thumburi i se incarca 350 de kilo;
2. resizeul, sa-i zicem asa, din html arata ca naiba.
Sus  
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Mar Ian 22, 2008 5:19 pm    Titlul subiectului:  

Probleme.. la formularul de anunturi fa si o verificare PHP.. eu tocmai am adaugat un anunt gol.. doar am dezactivat JS-ul...

La categorii se vede cam mult in adresa.. ai grija.. apeleaza la rewrite.. te va ajuta mult din mai multe puncte de vedere...

La design... gusturile nu se discuta... dar macar lasa-l mai lat... eu sunt si pe WIDE.. gandeste-te cum se vede la mine.. parca m-as uita pe un bat lung...

Reclama mult prea multa...Ai record de 129 de vizitatori pe zi.. asa ca mai mult de decade reclama.. daca ai scoate din ea... poate ai face mai multa treaba.. in opinia mea... La fel si cu formularul de contact.. baga si verificare PHP... (sorry daca am trimis prea multe dar nici mesaj de confirmare n-ai bagat.. cel putin daca e JS eu nu am cum sa vad).....

asa.. stai ca mai aveam ceva de zis.. A: propunere.. mai scoate din caracteristicile de cautare... ca ai de pierdut... pacaleste omul... nu-l lasa asa... daca el cauta ceva cu prea multe detalii deja are multe sanse sa nu gaseasca asta inseamna ca sunt multe sanse sa plece imediat ce vede rezultatul.. Asa daca ii dai doar pentru filtrele de baza e posibil sa stea si sa se mai uite.. poate mai reununta la unele din dotari pentru a-si lua masina visurilor.. dar nu are de unde stii daca nu prea stie ce cauta, iar tu, din opinia mea, il ametesti.. Daca el cumpara prin ajutorul site-ului tau va da mai departe... in momentul in care vei avea o db de 50.000 de masini (ceea ce nu cred ca e posibil, tinand cont de faptul ca acoperi doar Valcea) poti sa dai mai multe criterii de cautare... Restul cred ca s-a zis..dar repet: pozele, am intrat pe un anunt care are 5 sau 6 poze.. deja mi le incarca pe taote.. noroc ca am conexiune buna, dar nu sunt multi.. gandeste-te si la traficul tau de la server... ca tu incarci prea mult din prima... si asa apar delay-uri, chiar daca e firma care-ti ofera hostingul, chiar daca ai trafic nelimitat... Cat despre faptul ca am dat click pe o poza... Ok.. s-a deschis in aceeasi pagina.. Apoi am dat back si m-a intors pe pagina cu anunturi, nu cea cu anuntul la care eram.. si am uitat la ce anunt ma uitam.. nasol moment....

K.. sper ca o sa-ti fie de folos pentru ca am pierdut o bucata de timp dintr-un film ca sa iti scriu astea :P
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1