Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cum fac sa am acces la MySql pe un server din alta parte?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
tristan1982

Data înscrierii: 10/Ian/2008

Trimis: Lun Ian 14, 2008 3:12 pm    Titlul subiectului: Cum fac sa am acces la MySql pe un server din alta parte?  

Am realizat un site si acum doresc sa fac o pagina in care vizitatorii sa isi spuna sugestiile. Vreau sa salvez aceste sugetii intr-o baza de date MySql. Problema este ca altcineva imi gazduieste mie pagina web si nu stiu cum sa fac sa ma conectez la server (daca este activ in primu rand)!!!
Please helpppppppp
Sus  
bruzli

Data înscrierii: 17/Oct/2005
Locație: Oradea

Trimis: Lun Ian 14, 2008 4:14 pm    Titlul subiectului:  

Cel mai simplu e sa intrebi pe acel cineva care te gazduieste, o sa afli raspunsul mai repede decat pe forum.
Sus  
tristan1982

Trimis: Lun Ian 14, 2008 4:17 pm    Titlul subiectului:  

Ms mult. Dar tipu cu care am vb nici el nu stia pe ce lume traieste.
Sus  
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Lun Ian 14, 2008 5:39 pm    Titlul subiectului:  

Dar sigur dispui de acea baza de date? Adik sa nu fie hosting fara suport de db. Si sigur e mysql... Tie iti trebuiesc doar datele de conectare si anume:

hostname-ul (care poate fi ip-ul site-ului tau - 8x.9x.12x.x sau numele domeniului - baldabac.ro)
Username-ulu : ar trebui sa fie similar cu cel de ftp, ssh sau ce tip de acces ai tu.. in mare parte numele contului
Parola... nu cred ca trebuie sa zic...

Portul standard e 3306.... e posibil (slabe sanse) sa-l fi schimbat
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mar Ian 15, 2008 9:33 am    Titlul subiectului:  

Fara un grant pentru user din exterior nu prea ai sanse sa te conectezi. In mod normal, mysql-ul permite doar conexiuni de pe localhost, pentru ca majoritatea hosting-urilor ruleaza apache shi mysql pe acelasi server. Pentru acces din exterior cauta sintaxa directivei GRANT in manualul de mysql.
Sus  
tristan1982

Trimis: Mie Ian 16, 2008 8:55 am    Titlul subiectului:  

Am vb din nou cu cei care imi gazduiesc pagina web. Mi-au spus sa intru pe ceva de genu "mail.bacau.rdsmail.ro", imi introduc username si parola si eroare!!!!!!!!!!!!!
ERROR: Connection dropped by IMAP server.
Query: CAPABILITY
Cred ca am sa innbunesc.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1