Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Probleme Apache+PHP (httpd.exe - Application Error)
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Lun Ian 14, 2008 10:02 am    Titlul subiectului: Probleme Apache+PHP (httpd.exe - Application Error)  

'The instroction at "0x007aa0fd" referenced memory at "0x000..014". The memory could not be "read".

Click Ok to bla bla, Cancel to debug...'

In fine, cam asta imi da mie... instaland Apache 2.2 si PHP 5.2.5, adaugat modulul php, adaugat mime-type-ul.. Defapt toate astea le face setupul la php (mai noi) dandu-i doar calea cfg apache-ului (alegand chiar si vrs Apache-ului).

Cam care ar fi problema? (Daca stiti careva)... Nu vrea sa recurg la XAMPP care are in pachet chestii care nu-mi sunt folositoare si nu prea am de gand sa fac curatenie manual prin soft. La fel si XAMPP ... Am vrut sa instalez vrs care imi trebuiesc si sa adaug eu module separat (insa nu am reusit sa ajung la asta)...

Please help! (Am incercat reinstalare PHP cat si APACHE)
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Ian 14, 2008 10:57 am    Titlul subiectului:  

Din ce stiu eu nu tine de apache, respectiv de program, ci de sistem. Probabil ai o problema in referirea memoriei ori a memoriei virtuale. Imi mai da si mie eroarea asta din cand in cand, randomly, la alte programe (de regula skype la shutdown). Deci nu injura apache, injura-ti sistemul. Fa un memtest si un thorough scan la discul pe care tii swap file.
Sus  
adyre

Trimis: Lun Ian 14, 2008 3:20 pm    Titlul subiectului:  

Am reinstalat si tot degeaba... Intr-un final am recurs tot la XAMPP... care din cate se pare nu face nici o problema...
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Lun Ian 14, 2008 7:03 pm    Titlul subiectului:  

La module ai pus apache2.dll ?
Sus  
adyre

Trimis: Lun Ian 14, 2008 7:56 pm    Titlul subiectului:  

Da... Acum am renuntat la XAMPP si am reinstalat Apache 2.2, PHP 5.2.6-dev, MySQL 5.1 si am alta problema... fiesierul cu php_info mere perfect, insa daca accesez orice altceva imi afiseaza fisierul PHP as it is...

Deja incepe sa-mi dea batai de cap.. pe vremea lu' php4 cu Apache 1.3 nu exista problema asta, eu cel putin nu am avut probleme de genul...
Sus  
adyre

Trimis: Lun Ian 14, 2008 8:07 pm    Titlul subiectului:  

Alte probleme.. mult mai aburitoare.. asa ca renunt la sistemul asta ca sistem de baza si bag xampp...

Mai am un sistem pe Fedora si mere perfect ... Windows... shity...
Sus  
mihaitha

Trimis: Mar Ian 15, 2008 9:03 am    Titlul subiectului:  

adyre a scris: Da... Acum am renuntat la XAMPP si am reinstalat Apache 2.2, PHP 5.2.6-dev, MySQL 5.1 si am alta problema... fiesierul cu php_info mere perfect, insa daca accesez orice altceva imi afiseaza fisierul PHP as it is... Cu ce tag obisnuiesti sa deschizi codul de php? Cu '<?' cumva? Probabil in php-ul ce l-ai instalat aveai allow_short_tags = off, iar fisierul de phpinfo e deschis cu '<?php'.

adyre a scris: Mai am un sistem pe Fedora si mere perfect ... Windows... shity... Sistemul linux mere perfect pentru ca e facut de oameni destepti care au avut grija ca cele trei componente (apache php si mysql) sa se inteleaga bine intre ele la instalare. Oameni cam la fel de destepti ca aceia care au facut XAMPP, WAMP sau alte pachete de genul.
Fii sigur ca nu sunt cate doua echipe la cele trei companii, una care lucreaza la varianta pe windows si una la varianta pentru linux, fara sa comunice deloc una cu alta. Pur si simplu nu stii tu sa le configurezi. Nu injura windows-ul (am vazut ca asta a devenit un trend), injura-te pe tine.
Sus  
adyre

Trimis: Mar Ian 15, 2008 10:11 am    Titlul subiectului:  

Modificasem si in ini sa ma lase cu <? , problema ca aveam si rewrite-ul activat si ba mergea, ba nu mai mergea (fara nici un fel de restart la server, fara alte balarii)... Probabil cateva incompatibilitati sau instabilitati pentru versiunile enuntate.

Nu am nimic cu XAMPP-ul, isi face treaba, dar nu suport faptul ca imi include in pachet si ftp server, si mail server (care de altfel nu merge decat local sau poate nu mi-am bagat eu nasul pe acolo, dar din experienta am observat ca, de ex, simplul postfix d p linux mere de nenumarate ori mai rapid decat un SMTP server profesional - cumparat chiar -- am in task-urile mele de munca si trimiterea unor newslettere saptamanale la cel putin 50.000 de adrese cu mai cam de 300 kb care postfixul le da drumul intr-o zi, ceea ce, de ex. Advanced SMTP server nu reusea nici in 4.... cu foarte multe crapari si esecuri in trimitere).

In fine, raman la XAMPP, imi mai bag un MySQL pe langa (cu grija ca vad ca-si iau serviciile sub acelasi nume si cam fac figuri serverele).

Multumesc oricum pt interventii... Am stiut de la inceput ca vor fi saritori :P
Sus  
mihaitha

Trimis: Mar Ian 15, 2008 11:01 am    Titlul subiectului:  

No problem, unde pot, ajut. Dar nu-mi place cand cineva injura si denigreaza un produs pur si simplu pentru ca nu stie sa umble cu el. Daca n-ai carnet zici ca un audi q7 e de kkt? Nu cred. Anyway, deja divaghez. Tot XAMPP folosesc si eu, si filezilla si mercury (din ce imi aduc aminte) poti sa nu le instalezi, sau in cel mai rau caz sa le opresti din XAMPP Control Panel. Deci cu ce te afecteaza asa de mult?
Sus  
adyre

Trimis: Mar Ian 15, 2008 4:55 pm    Titlul subiectului:  

Sunt dezactivate, adik nu lucreaza ca servicii... Dar am eu o chestie de a mea cu foarte mult 'clean'... nu tin ce nu am nevoie... chiar si readme-urile de la unele apps le sterg.. nu ca ar ocupa mult.. dar de ce sa stea deageaba...
Sus  
mihaitha

Trimis: Mie Ian 16, 2008 9:38 am    Titlul subiectului:  

Lol! OCD maybe? ;)

Sorry de offtopic, da nu m-am putut abtine :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1