| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Kh30pS
Data înscrierii: 03/Aug/2007
|
| Trimis: Vin Aug 03, 2007 2:02 pm Titlul subiectului: Vand site |
|
|
| Siteul este unul de jocuri. PageRank 0 . Maxim 3 saptamani de cand a fost putin online , vizitatori maxim 210 . Site-ul a fost optimiziat seo deci vizitatorii sunt in crestere. Cine doreste detalii sau este interesat de el ma poate contacta la id :Kh30p5 . Bafta . Accept si critici. |
|
| Sus |
|
salty pops
Data înscrierii: 07/Noi/2007
|
| Trimis: Joi Noi 08, 2007 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai este de vanzare site-ul?
Astept pm. |
|
| Sus |
|
Sylver Cheetah 53
Data înscrierii: 31/Aug/2008
|
| Trimis: Dum Aug 31, 2008 1:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Doamne, păi dacă are PR 0 nu prea văd cine s-ar înghesui să plătească. :roll: |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sylver Cheetah 53, ti-ai facut o obisnuinta sa reinvii topicuri de anu trecut ? Vrei postcount sau pur si simplu nu prea stii cu ce se mananca un forum ? |
|
| Sus |
|
Sylver Cheetah 53
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
kyron a scris: Sylver Cheetah 53, ti-ai facut o obisnuinta sa reinvii topicuri de anu trecut ? Vrei postcount sau pur si simplu nu prea stii cu ce se mananca un forum ?
*anul
Eu știu cu ce se mănîncă un forum, dar tu știi cu ce se mănîncă limba română? :wink: Cine te crezi să mă iei la rost? :? Ce, era subiect cu termen de valabilitate și expirase? :lol: |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand, kyron are tot dreptul sa te ia la rost, din 2 motive:
1. e membru al forum-ului de 4 ani, tu esti de o zi.
2. post-ul tau nu are nici un rost, e offtopic si miroase a postcount.
Iar remarca cu anu/anul e gratuita. Abtine-te. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
@Sylver Cheetah 53: Nici tu nu stii cu ce se mananca limba romana ... dupa "Doamne" trebuia sa pui semnul exclamarii, virgula este nepotrivita pentru situatia ta. In fond "Doamne" este o exclamatie.
Daca ziceai "Domn'le" sau "Domne" puteai sa pui virgula.
Cineva sa inchida topicul asta ... de fapt ar trebui inchise mai toate cu peste un an vechime. |
|
| Sus |
|
Sylver Cheetah 53
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Habar n-ai de limba română. 8O Trebuia să pui virgulă după în fond. :wink:
@mihaitha: De ce să fie gratuită? :? |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce? Hai sa analizam:
- tu ai postat offtopic, fara rost si fara a avea ceva cat de cat important sau inteligent de spus, si toate astea la un post de acum un an.
- kyron a scris "anu" in loc de "anul" sau "anu'". Si tu latri la el cum ca 'cine se crede'.
Concluzie: fa bine si invata sa te porti. Daca un membru care e pe acest forum de un timp de 600 de ori mai mare decat al tau si are de 500 de ori mai multe postari (ti-am numarat doar postarile on-topic, deci una) iti atrage atentia, bagi la cap, nu te ataci ca o mandrivă (cunoscatorii stiu despre ce vorba). Daca nu poti sa te abtii, du-te draga pe un forum de literatura. |
|
| Sus |
|
kyron
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sylver Cheetah 53 a scris:
Eu știu cu ce se mănîncă un forum, dar tu știi cu ce se mănîncă limba română? :wink: Cine te crezi să mă iei la rost? :? Ce, era subiect cu termen de valabilitate și expirase? :lol:
De obicei nu raspund la astfel de copilarii, dar daca tot te-ai dat atat de rotund cu gramatica ta, mai studiaza cuvintele ingrosate. Stii vorba aia, daca taceai.... |
|
| Sus |
|
Sylver Cheetah 53
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cînd o să citești tu cărțile pe care le-am citit eu, atunci să-mi spui să mai studiez!
Cod: sylvercheetah53.blogspot [dot] com/2008/08/studiu-asupra-scrierii-cu-din-i.html (copiază în browser și înlocuiește dot cu punct) |
|
| Sus |
|
kyron
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ma intereseaza ce carti ai citit tu. Daca tu nu esti de acord cu aceasta regula gramaticala e doar problema ta. Te sfatuiesc, ca si mihaitha mai devreme, sa dezbati problemele astea pe un forum de literatura, gramatica, etc. Aici nu e cazul. Bafta ! |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
|
| Trimis: Lun Sep 01, 2008 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Prea multe discutii offtopic, topic inchis |
|