Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Width & Height .swf
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
MonK3y

Data înscrierii: 16/Oct/2007

Trimis: Vin Ian 11, 2008 1:25 am    Titlul subiectului: Width & Height .swf  

Am nevoie de ajutor cu aflarea dimensiunii unor .swf care sunt uploadate de useri
Paginile mele sunt in php si am cautat peste tot pe net si nu am gasit nici o functie php care sa imi afle width si height din .swf.
Am gasit un cod coldfusion dar habar n-am daca merge folosit in pagini php si cum...
Va rog sa ma ajutati daca stiti o metoda prin care pot afla marimea unui obiect .swf atunci cand este uploadat sau sa imi spuneti daca pot sa folosesc scriptul de aici :
http://www.dgrigg.com/post.cfm/12/15/2006/Read-SWF-height-and-width-with-Coldfusion
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Ian 11, 2008 8:23 am    Titlul subiectului:  

getimagesize merge si cu swf-uri

Cod:
$ php -r 'print_r(getimagesize("eurohouse.swf"));'
Array
(
    [0] => 780
    [1] => 230
    [2] => 13
    [3] => width="780" height="230"
    [mime] => application/x-shockwave-flash
)
Sus  
MonK3y

Data înscrierii: 16/Oct/2007

Trimis: Vin Ian 11, 2008 7:18 pm    Titlul subiectului:  

cat de idiot pot sa fiu :oops:
nu stiu unde am citit ca getimagesize() nu ar merge corect cu flash si nici nu m-am obosit sa incerc... acum am incercat si a mers bine
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1