| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Lun Ian 07, 2008 12:16 pm Titlul subiectului: Cum il fac pe paypal sa returneze o variabila? [rezolvat] |
|
|
| Salutare. Am mai lucrat cu pp, dar ce am facut era tranzactie cu suma fixa, predeterminata, care era transmisa la intrarea in modul secure al lui pp. Pe sistemul binecunoscut al lui pp, i-am dat 2 parametri suplimentari - pagina pe care sa se intoarca in cazul unei tranzactii reusite, si cea pe care sa se intoarca la o tranzactie esuata. Ce vreau eu sa fac e urmatoarea chestie: sa nu ii dau suma de plata in form, pentru ca clientul sa o poata introduce de mana in formularul din modul secure paypal, iar la o tranzactie reusita, paypal sa imi returneze cumva (POST, GET whateva) suma care a fost platita de client. Se poate face chestia asta? |
|
| Sus |
|
admin
Data înscrierii: 26/Mai/2002
|
| Trimis: Lun Ian 07, 2008 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din cate stiu eu nu se poate face asa ceva. Tu trebuie sa ii trimiti suma pe care trebuie sa o plateasca. Poti sa explici ce anume vrei sa faci? De ce nu stii suma pe care clientul trebuie sa o plateasca? |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Ian 07, 2008 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cu IPN |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Lun Ian 07, 2008 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
@kleampa - din ce am citit eu despre IPN, e conceput pentru platile automate si comunicatia server - server. De genul click o data si plata lunara a x euro timp de y luni.
@admin - imi trebuie pentru plata unor investitii in reclama. Adica fiecare are libertatea de a alege cat vrea sa investeasca, iar la final are o sansa proportionala cu procentul reprezentat de investitia lui raportat la totalul investitiilor, sa primeasca o anumita chestie. Deci daca eu investesc 900 de euro si tu 100, din fiecare 10 bonusuri tu primesti 1 si eu 9.
Treaba e ca suma se poate pune variabila. Daca nu ii pui la paypal campul 'amount' te lasa sa il completezi in formularul lor. Ce vreau eu e ca paypal sa imi returneze cumva cat a platit omul. Se poate? O varianta ar fi si un dump al tranzactiilor efectuate, prin xml sau ceva. Are pp asa ceva? |
|
| Sus |
|
admin
Data înscrierii: 26/Mai/2002
|
| Trimis: Lun Ian 07, 2008 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si de ce nu poate sa completeze direct din site-ul tau suma respectiva? Sa trimiti "amount" catre PayPal si apoi la final sa primesti prin IPN (Instant Payment Notification) faptul ca a platit suma.
Prin IPN primesti, in mod automat, la final confirmarea ca a platit sau nu. |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Lun Ian 07, 2008 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hmmm... la varianta asta nu m-am gandit...
O sa incerc sa vad cum pot sa o implementez. Va tin la curent cum merge treaba. Mersi admin. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Ian 07, 2008 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Notificarea ce-ti vine de la Paypal contine si suma platita (mc_currency, mc_fee, mc_gross: "mc_gross minus mc_fee will equal the amount deposited into the receiver_email account", https://www.paypal.com/IntegrationCenter/ic_ipn-pdt-variable-reference.html )
Pt. trimitere la paypal "fara suma", e suficient sa scoti campul amount din formular, vezi https://www.paypal.com/IntegrationCenter/ic_std-variable-ref-buy-now.html |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Mar Ian 08, 2008 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
carco a scris: Notificarea ce-ti vine de la Paypal contine si suma platita (mc_currency, mc_fee, mc_gross: "mc_gross minus mc_fee will equal the amount deposited into the receiver_email account", https://www.paypal.com/IntegrationCenter/ic_ipn-pdt-variable-reference.html )
Exact ce imi trebuie! Ms carco! Dau o bere cu proxima ocazie! :)
carco a scris: Pt. trimitere la paypal "fara suma", e suficient sa scoti campul amount din formular, vezi https://www.paypal.com/IntegrationCenter/ic_std-variable-ref-buy-now.html Asta stiam, ms. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|