|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
aggressive
Data înscrierii: 29/Mar/2007
Locație: Craiova
|
| Trimis: Dum Ian 06, 2008 12:32 am Titlul subiectului: Problema cu bara de meniuri in flash |
|
|
Sal'. Incerc de cateva zile sa fac o bara de meniuri in flash...simplista...dar de fiecare data ma lovesc de aceeasi piedica...Scriu un cuvant->il fac symbol button,si mi se dau acele 4 frame-uri :up,over,down,hit.Toate bune si frumoase pana acum...le customizez cum vreau sa-mi apara butonul cu efectul de rollover,push...bla bla bla.Acum apare problema: in mod normal gandesc ca ar trebui sa-i bag linku' selectand cu sagetica(V) cuvantul scris anterior,care in faza asta se gaseste in frame-ul "Down".mai jos e o bara in care trebuie introdus linku'.Buunn...bag linku' acolo ...pentru ca ma gandesc ca ar trebui sa-mi deschida adresa introdusa numai cand apas pe buton,respectiv el e in pozitia Down.Ies din configuratia butonului si dau Ctrl+Enter ca sa-mi arate bara.swf. Dau click pe butonul ales ...dar nu-mi deschide nimik. :(Care sa fie problema?
Mentionez ca folosesc Adobe Flash CS3. |
|
| Sus |
|
aggressive
|
| Trimis: Mie Ian 09, 2008 9:22 pm Titlul subiectului: :surrender: |
|
|
Tot in legatura cu bara de meniuri...mentionez ca am urmarit niste tutoriale care-mi spuneau ca dupa ce creez butonul,dau edit in place,modific pe acolo dupa cum doresc...si ma intorc in scena dinainte... selectez butonul din nou cu (V)tool si sa-i dau codul ActionScript corespunzator.
Faza dura e ca fac cum zic ei...si selectez butonul,dar cand e sa-i introduc codul imi apare mesajul "Current selection cannot have actions applied to it." :(
Acum vad ca nu ma lasa sa introduc cod ActionScript pentru nici un symbol.
Care sa fie cauza? :angryfire: |
|
| Sus |
|
aggressive
|
| Trimis: Joi Ian 10, 2008 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Problema rezolvata partial : folositi MACROMEDIA FLASH PROFESSIONAL 8 !!! :thumbright:
In Adobe Flash CS3 nu merg anumite actiuni normale pentru Macromedia !!! |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Ian 11, 2008 9:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| Probabil e din cauza ca difera versiunea de ActionScript. Din ce am auzit de la flash-eri, astia de la Macromedia (acum Adobe) Flash nu prea au idee ce inseamna compatibilitate retroactiva, si daca se schimba versiunea de AS trebuie sa iei totul de la 0, ca nu se mai potriveste mai nimic. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Vin Ian 11, 2008 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu trebuie sa folosesti flash8, poti sa folosesti cs3 dar cand faci documentul, sa specifici ca vrei AS2... AS3 e alta mancare de peste... [mie nu-mi place, deocamdata] |
|
| Sus |
|
aggressive
|
| Trimis: Vin Ian 11, 2008 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ok. Aveti dreptate .Thx de informatie. :salute: |
|