Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Ajax framework
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Weedkid

Data înscrierii: 14/Ian/2007
Locație: Brasov

Trimis: Vin Ian 04, 2008 12:06 pm    Titlul subiectului: Ajax framework  

in ultimul timp tot am vazut aplicatii pompoase foarte user friendly in AJAX. atunci mi-am dat seama ca am cam ramas in urma

si daca tot incepe 2008 m-am hotarat sa aprofundez putin AJAX-ul, dar sincer nu ma prea pasioneaza javascript-ul, si asa ca sa imi fac viata cat de cat mai usoara m-am hotarat sa imi aleg un framework ... hmmm

acum vine intrebarea, voi ce framework folositi(daca folositi)? :), si stiu ca ma mananca de un flame dar sunt tare nehotarat. pana acum m-am uitat peste qooxdoo, scriptaculous, spry si mootools, iar mootools pare sa imi placa, pana acum.
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Vin Ian 04, 2008 12:15 pm    Titlul subiectului:  

mootools sau jquery
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Vin Ian 04, 2008 12:52 pm    Titlul subiectului:  

scriptaculous si mootools .
Sus  
andrei009

Data înscrierii: 16/Mar/2007

Trimis: Vin Ian 04, 2008 12:58 pm    Titlul subiectului:  

eu folosesc jquery cand am ceva mai simplu de facut, imi place ca e light, tot ce vrea un web-developer si mootools cand am de facut efecte/animatii mai complexe
Sus  
Weedkid

Data înscrierii: 14/Ian/2007
Locație: Brasov

Trimis: Vin Ian 04, 2008 1:38 pm    Titlul subiectului:  

andrei009 a scris: eu folosesc jquery cand am ceva mai simplu de facut, imi place ca e light, tot ce vrea un web-developer si mootools cand am de facut efecte/animatii mai complexe
dap, cam asa m-am gandit si eu

jquery am mai folosit pana acum si mi-a placut
Sus  
xmart2k

Data înscrierii: 08/Dec/2004

Trimis: Vin Ian 04, 2008 3:19 pm    Titlul subiectului:  

jquery e misto ca are foarte mult pluginuri, dar nu toate sunt reactualizate si apar unele probleme.
eu folosesc jquery si YUI, ultimul dupa parerea mea e cel mai tare, e facut de cei de la yahoo, acelas framework e folosit si de ei la yahoo mail. pe langa faptul ca e stabil, are si sintaxa super usoara. deci sfatul meu ar fi sa folosesti YUI
Sus  
Copyright

Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Ian 04, 2008 4:59 pm    Titlul subiectului:  

MooTools

Later.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Pagina 1 din 1