Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Problema ghilimele
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gogu19

Data înscrierii: 02/Ian/2008

Trimis: Vin Ian 04, 2008 9:19 am    Titlul subiectului: Problema ghilimele  

Daca am ceva de genu':

$q="select tip_telefon,telefon,numar,tip,sum(cost) cost from ".$row1[serie]." group by concat(telefon,numar,tip)";

si vreau sa selectez si baza ,ptr ca ".$row1[serie]." face parte din 2 baze,nu stiu exact cum sa folosesc ghilimelele.Pot zice

$q="select tip_telefon,telefon,numar,tip,sum(cost) cost from $db.".$row1[serie]." group by concat(telefon,numar,tip)";?
Este corect asa?
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Vin Ian 04, 2008 10:22 am    Titlul subiectului:  

Vezi ce eroare iti da intai, pune error_reporting(E_ALL) si print mysql_error() dupa ce rulezi query-ul
Sus  
gogu19

Data înscrierii: 02/Ian/2008

Trimis: Vin Ian 04, 2008 10:27 am    Titlul subiectului:  

Pai problema e ca nu pot sa-l rulez momentan,adica nu am voie,asta ar insemna sa descarc niste chestii pe care nu am voie
Sus  
scazi

Data înscrierii: 13/Sep/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Ian 05, 2008 12:14 am    Titlul subiectului:  

$q="select tip_telefon,telefon,numar,tip,sum(cost) cost from {$db}.{$row1['serie']} group by concat(telefon,numar,tip)";

sau:

$q='select tip_telefon,telefon,numar,tip,sum(cost) cost from'." $db".'.'."$row1['serie']".' group by concat(telefon,numar,tip)';
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1