Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Implementare script PHP
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
InLink

Data înscrierii: 23/Dec/2007

Trimis: Dum Dec 23, 2007 3:07 am    Titlul subiectului: Implementare script PHP  

Caut programator pentru implementarea unui script php . (brokerexec) in layout . Downloadati demo ca sa vedeti despre ce este vorba. Astept preturi si timpul in care se poate realiza
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Dum Dec 23, 2007 9:23 am    Titlul subiectului:  

@InLink, daca nu e secret de unde sa luam demo...?
Sus  
InLink

Data înscrierii: 23/Dec/2007

Trimis: Lun Dec 24, 2007 5:31 am    Titlul subiectului:  

brokerexec . com
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Joi Dec 27, 2007 12:23 am    Titlul subiectului:  

scz eu sunt mai incet ...
sa inteleg ca tu vrei sa schimbi layoutul la aplicatie dupa un layout pe care il ai?
Daca am nimerit, cred ca ar fi binevenit si un preview la noul design ( daca nu e secret ).

Nu de alta dar poate tu ai meniurile puse in cu totul alta parte si altfel aranjate ... ceea ce ar necesita un pic de modificari la script, lucru care deobicei (romania e o exceptie cateodata) se plateste extra.
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Joi Dec 27, 2007 12:55 am    Titlul subiectului:  

dorin [at] plusonestudio.ro

Pot sa dau o estimare de timp/pret doar dupa ce vad designul si scriptul (codul nu demo-ul).
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1