Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

caut un meserias
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cascador

Data înscrierii: 20/Dec/2007

Trimis: Joi Dec 20, 2007 11:47 pm    Titlul subiectului: caut un meserias  

Salut baieti

M-am apucat si eu de php dar , nu prea am rabdare si de unul singur trebuie sa gasesti si o motivatie .

1. Pana una alta caut pe cineva care sa ma ajute si sa ma invete si care e dispus sa faca chestia asta .
M-am gandit la un profesor online (sa zicem 1 ora pe zi ) sa incepem cu inceputul si sa avansam cat se poate .

2. Am un blog pe care vreau sa-l modific putin -sa introduc niste bannere pe margini si apoi acelasi lucru intr-un forum in header si footer .

3. Vreau o pagina in care sa afisez zilnic cateva meciuri de fotbal (sau alt sport) - pagina sa poata fii vazuta de toata lumea si doar 10 useri sa poata intra si sa voteze pentru o echipa sau alta .
Ceva de genul unor formulare cu butoane radio langa fiecare echipa si un singur submit pe final . Rezultatele din formular (voturile userilor) sa fie salvate intr-o baza de date si in masura in care se voteaza sa apara rezultatul votului pe pagina respectiva grafic si proportional pentru fiecare echipa , rezultatele sunt vazute de toata lumea

Voturile userilor sunt salvate in baza de date si dupa incheierea meciurilor eu validez votul in functie de rezultatele meciurilor

In functie de rezultatele meciurilor un user poate indica echipa castigatoare (caz in care aduna puncte ) sau poate gresi .

Sa existe un link (linkuri , butoane) care prin apasare sa determine afisarea unui clasament al userilor care au votat (despre formulele care trebuiesc folosite vorbim pe parcurs)

Nu stiu daca m-am facut inteles dar voi oferii date suplimentare pe parcurs

Astept oferta voastra si preturile bineinteles .

Desi de cele mai multe ori va invidiez , acum
Va salut cu respect !
Sus  
cascador

Data înscrierii: 20/Dec/2007

Trimis: Vin Dec 21, 2007 12:08 am    Titlul subiectului:  

mail

deeal20 pe yahoo
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Dec 21, 2007 9:32 am    Titlul subiectului:  

nu e util sa platesti lectii... pentru ca totul depinde de tine. Sunt pe net manuale foarte multe. Eu iti propun sa iei lectii de limba engleza [daca nu stii] si sa te apuci de invatat singur [exemple, manual, tutoriale]

spor!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1