|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Joi Dec 20, 2007 8:24 pm Titlul subiectului: Scenariu sincronizare tabele |
|
|
Am un client cu peste 10 puncte de lucru si vreau sa sincronizez un nomenclator de produse "over internet".
Aplicatia pe care o foloseste este scrisa in FPD26, deci sub DOS dar se misca bine si pe XP.
Am :
- nomenclator identic in toate punctele de lucru in momentul initial;
- in fiecare punct de lucru se fac: adaugari, modificari, stergeri.
- tabela are un camp ID ca unic identificator al produsului si este folosit in toate tabelele din baza de date a aplicatiei desktop.
Ce am facut pana acum (in PHP):
- am creeat nomenclatorul in MySQl;
- procedura de upload a fisierelor DBF;
- importul fisierelor DBF in MySQL
In acest punct m-am oprit, am tabela cum a fost ea initial si unua sau mai multe tabele provenite de la punctele de lucru.
Puteti sa va rupeti cateva minute din timpul vostru si sa-mi dati si mie o idee cum as putea sa sincronizez aceste tabele MySQL astfel incat sa rezulte una pe care sa o export in DBF si sa o poata downloada toti.
Am posibilitatea sa adaug aplicatiei desktop ce proceduri vreau eu.
Multumesc |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Dec 21, 2007 10:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| hmmm... pai si daca la un moment dat un punct de lucru modifica o intrare in timp ce altul sterge aceeasi intrare, ce se intampla? |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Sâm Dec 22, 2007 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e! E foarte dificil.
Am auzit ca sunt diversi distribuitori care pleaca cu laptop-ul la clienti si fac factura pe loc. Cand merg la sediu se conecteaza la server si fac sincronizarea, deci ceva ceva se poate.
Daca are cineva o idee (la ce-mi trebuie mie, nu la asta cu distribuitorii) mi-ar prinde bine.
Multumesc
Cu sters-ul cred ca pot sa restrictionez, cel care adauga o face pentru ca are un document unde-i trebuie acel produs, odata ce produsul are o referinta spre alta tabela aplicatia desktop nu mai permite stergerea. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|