Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.softrelated.com
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vaida.dan

Data înscrierii: 05/Apr/2007

Trimis: Mie Dec 19, 2007 2:54 pm    Titlul subiectului: www.softrelated.com  

As dori sa aflu parerea voastra in ceea ce priveste design-ul (daca e adecvat temei blogului) respectiv continutul.
Multumesc.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Mie Dec 19, 2007 3:22 pm    Titlul subiectului:  

e prea incarcat cu imagini (ma refer la alea de pe margini, in general bannere) si are prea mult text pe lateral.

diferenta dintre o pagina si main page nu prea se observa.
Sus  
vaida.dan

Data înscrierii: 05/Apr/2007

Trimis: Joi Dec 20, 2007 3:02 pm    Titlul subiectului:  

Ok, in principiu am facut "curat". Imaginile din sidebar au plecat in footer sub forma de butoane. Am grupat diferite chestii de pe sidebar-uri in pagini separate (Refferer si Cauta).
Sus  
oPeNMinD25

Data înscrierii: 21/Dec/2007

Trimis: Vin Dec 21, 2007 9:19 pm    Titlul subiectului:  

Destul de incarcat .. :-?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Dec 24, 2007 7:38 am    Titlul subiectului:  

oPeNMinD25, vad ca ai postat la 3 sau 4 site-uri puse la evaluare. Nu stiu daca esti constient, dar un site pus la evaluare cere parerea unor profesionisti, care stiu despre ce vorbesc, ce ar trebui modificat, ce nu merge bine, cum trebuie facuta treaba sa mearga mai bine. Compara posturile tale:
- "Destul de enervant."
- "Prea inghesuit. Iti impesia de cartela de metrou" (exact ce spusesem eu 2 posturi mai sus)
- "Imi place mult Good Job."
si evident cel de aici, cu posturile celorlalti useri. Observi vreo diferenta? Ar trebui.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1