Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

i-turism[punct]ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Sinner20

Data înscrierii: 08/Oct/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Dec 20, 2007 9:27 pm    Titlul subiectului: i-turism[punct]ro  

Proiect propriu: oferte de turism. Nu il blamati foarte tare, imi doresc sa ajunga un portal de turism, dar momentan trebuie sa intrerup munca pentru un proiect extern. Timp de executie: cam 1 luna (3-4 ore pe noapte).
Offtopic: sunt interesat de link/banner exchange cu site-uri din domeniul turism.
Multumesc.
Sus  
tachyean

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: constanta

Trimis: Joi Dec 20, 2007 11:38 pm    Titlul subiectului:  

i like it :D, parca mai trebuie lucrat putin la header si la logo ... dupa cum arata continutul o sa se optimizeze super bine pe partea de SEO
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Vin Dec 21, 2007 1:10 am    Titlul subiectului:  

Da e dragut si mie imi place :oops: .
Sus  
Sinner20

Trimis: Vin Dec 21, 2007 6:31 am    Titlul subiectului:  

tachyean a scris: i like it :D, parca mai trebuie lucrat putin la header si la logo ... dupa cum arata continutul o sa se optimizeze super bine pe partea de SEO Mai trebuie lucrat mult logo-ul, header-ul s-a vrut unul de sezon fara mari pretentii 8O dar o sa las probabil fundal alb.
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Vin Dec 21, 2007 9:29 am    Titlul subiectului:  

Hai ca e reusit...
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Dec 21, 2007 10:40 am    Titlul subiectului:  

Arata foarte bine, cu exceptia headerului. 's-a vrut unul de sezon fara mari pretentii' nu inseamna ca nu trebuie sa ai pretentia sa se integreze in site. Se putea face unul cu mai mult alb si mai putin cyan (sau mai mult verde - brazi, ghirlande, globuri etc.) care ar fi aratat mult mai bine per total. In rest, great job.
Sus  
Sinner20

Trimis: Vin Dec 21, 2007 12:41 pm    Titlul subiectului:  

mihaitha a scris: Arata foarte bine, cu exceptia headerului. 's-a vrut unul de sezon fara mari pretentii' nu inseamna ca nu trebuie sa ai pretentia sa se integreze in site. Se putea face unul cu mai mult alb si mai putin cyan (sau mai mult verde - brazi, ghirlande, globuri etc.) care ar fi aratat mult mai bine per total. In rest, great job.
Avand in vedere ca toata lumea se plange de el diseara o sa il modific. Astept si alte pareri constructive. Multumesc.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Dec 21, 2007 12:55 pm    Titlul subiectului:  

frumusel [se putea mai bine, evident]

o chestie neimportanta dar, daca esti perfectionist, o poti rezolva:
am dat cautare la "asd <u>ds</u>" iar la rezultate de cautare, sus apare link -- cauta "asd <u>ds</u>" -- daca apesi pe el o sa vezi ca e brokenLink

tot neimportant
http://www.i-turism.ro/oferte-cazare-turism/sejur/Intern/
daca tastez http://www.i-turism.ro/oferte-cazare-turism/sejur/Int"ern/ cand dau click pe link-ul de mai sus --- Oferte turism Inte\"rn --- in bara apare cu doua slash-uri, daca mai apas odata, apare cu 3 ... etc. Fa un strip la slashurile alea inutile

in stanha ai "oferte de cazare speciale"
cand dau click pe o imagine apare un lightbox [sau ceva de genul] cu o imagine care are aceeasi dimensiune ca thumbnail-ul. E util sa pui o imagine mica si una mare, altfel, nu are sens sa lasi link pe imagine daca ea ea la fel de mica precum imaginea pe care s-a dat click

pote or mai fi mici chestiuni... dar in mare arata bine
Sus  
Sinner20

Trimis: Vin Dec 21, 2007 2:24 pm    Titlul subiectului:  

octavian a scris: frumusel [se putea mai bine, evident]

o chestie neimportanta dar, daca esti perfectionist, o poti rezolva:
am dat cautare la "asd <u>ds</u>" iar la rezultate de cautare, sus apare link -- cauta "asd <u>ds</u>" -- daca apesi pe el o sa vezi ca e brokenLink

tot neimportant
http://www.i-turism.ro/oferte-cazare-turism/sejur/Intern/
daca tastez http://www.i-turism.ro/oferte-cazare-turism/sejur/Int"ern/ cand dau click pe link-ul de mai sus --- Oferte turism Inte\"rn --- in bara apare cu doua slash-uri, daca mai apas odata, apare cu 3 ... etc. Fa un strip la slashurile alea inutile

in stanha ai "oferte de cazare speciale"
cand dau click pe o imagine apare un lightbox [sau ceva de genul] cu o imagine care are aceeasi dimensiune ca thumbnail-ul. E util sa pui o imagine mica si una mare, altfel, nu are sens sa lasi link pe imagine daca ea ea la fel de mica precum imaginea pe care s-a dat click

pote or mai fi mici chestiuni... dar in mare arata bine

S-a notat... chestii mici dar importante.
Cu pozele e mai dificil... marea majoritate au poza mare, se face thumbnail pe ele si apoi se creeaza link-ul. Presupun ca ar trebui sa verific daca nu cumva cele 2 sunt identice.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1