Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Un fel de licenta [......REZOLVAT]
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
puiu

Data înscrierii: 16/Mar/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Dec 17, 2007 5:09 pm    Titlul subiectului:  

Corect !!!!!

Deci, imi da cineva ideea cum sa fac sa nu apeleze decat o data pe zi serverul meu ?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Dec 17, 2007 5:11 pm    Titlul subiectului:  

[offtopic]
Ia uite ca a inceput lumea sa ma citeze shi pe mine :D
[/offtopic]

Ontopic, eu as merge pe varianta lui piry, cu scriptul de destroy. Daca e bulangiu si nu vrea sa plateasca n-are decat de pierdut. Eu oricum am sursele, deci daca se trezeste cu serverul gol, tot la mine va veni.
Sus  
puiu

Trimis: Lun Dec 17, 2007 5:13 pm    Titlul subiectului:  

Da ma...... am inteles.... sunteti razbunatori, dar cum apelez eu o data pe zi fisierul meu ?
Asta este intrebarea.
Stima,
PUIU
Sus  
oceans

Data înscrierii: 13/Noi/2007
Locație: qosmio

Trimis: Lun Dec 17, 2007 5:27 pm    Titlul subiectului:  

puiu a scris: Mie imi trebuie protectie doar pentru cazul in care imi ia accesul ftp la serverul lui ca omul nu stie php. Asta nu e o certitudine, s-ar putea ca el sa cunoasca pe cineva care stie php, atunci ce faci ?

Uite aici un soft(l-am mai dat odata ca exemplu pentru ca il folosesc de multi ani si pana acum nu am avut probleme si ca pret e mai abordabil decat alte soft-uri) care e facut special pentru asa ceva(limitarea se face din soft pe ip sau pe data), citeste faq-ul si ia trial vezi daca e pentru ce cauti.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Dec 17, 2007 5:40 pm    Titlul subiectului:  

puiu a scris: Da ma...... am inteles.... sunteti razbunatori, dar cum apelez eu o data pe zi fisierul meu ?
Asta este intrebarea.
Stima,
PUIU

cron.
Sus  
chronos

Data înscrierii: 28/Dec/2006

Trimis: Lun Dec 17, 2007 8:54 pm    Titlul subiectului:  

sau faci un "secret" link care accesat face drop la tables si unlink()-uri pe acolo :)
Sus  
puiu

Trimis: Lun Dec 17, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului:  

Ba voua numai la unlink()-uri va sta capul......
Voi nu intelegeti ca nu vreau sa-i stric nimic.
Eu vreau doar sa-i las...... un bilet pe frigider.
Mai ai de plata fraiere......Da banu'!!!!!
Atat.
Sus  
oceans

Data înscrierii: 13/Noi/2007
Locație: qosmio

Trimis: Lun Dec 17, 2007 11:10 pm    Titlul subiectului:  

puiu ti s-au dat mai multe variante, dintre care cele valabile sunt sa nu-i dai codul(sa-l pui sus pe un server de-al tau) sau sa ii dai codul criptat si sa expire la o data stabilita. Restul optiunilor in care ii dai codul sursa curat sunt gresite. Ca sa-ti explic de ce iti dau un exemplu, sa zicem ca eu care ma pricep putin la php mi-e lene sa pierd vremea cateva saptamani sa fac un site, angajez pe cineva ex pe tine tu lucrezi imi dai codul curat, eu il iau il pun pe local si iti zic pa, dupa aia pierd vremea 2-3 zile sa-ti citesc si sterg ce mi-ar face rau daca as pune site-ul sus. Ei bine cine pierde, eu sau tu ?
Altminteri daca ai cripta codul mie mi-ar expira si as fi nevoit sa te platesc ca sa-mi dai codul necriptat. Si vorba lui kyron daca tot ai stat o groaza de timp sa faci site-ul de ce nu mi l-ai da, pana la urma tu ai castiga niste recomandari din partea mea si firma ta si-ar ridica cu fiecare tranzactie reusita prestigiul.
Asa ca mai bine lasa-i 'un bilet pe frigiderul incuiat'.

//LE: eu am repetat(mai pe larg si un exemplu ca sa intelegi) ce s-a mai zis si in alte posturi in topicul asta, deci simt nevoia sa te intreb daca tu citesti toate raspunsurile primite
Sus  
puiu

Trimis: Mar Dec 18, 2007 12:28 am    Titlul subiectului:  

OK,
Hai sa-nchidem postu' asta ca ne-apuca anu' nou.

Am ales varianta encodarii(asta este un verb inventat de mine pt. ca nu exista in dex ) :lol:
Cea mai convenabila oferta este "phplockit" care are trial 30 zile.....zile in care sper sa-mi primesc banii.
Va multumesc de colaborare :-)
Stima,
PUIU
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mar Dec 18, 2007 10:54 am    Titlul subiectului:  

puiu a scris: Cea mai convenabila oferta este "phplockit" care are trial 30 zile.....zile in care sper sa-mi primesc banii.

Pai misto de tot! Cu ocazia asta poti sa il si stangi de c... ahem! ... cu usa pe client: domne, codu e criptat cu phplockit, care il am trial de 30 de zile. Daca in termenul asta nu imi dai banii, nu mai am ce-ti face, codat si blocat ramane! :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2