Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Se poate sparge un forum creat pe un server free?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
snakeman

Data înscrierii: 17/Dec/2007

Trimis: Lun Dec 17, 2007 2:36 pm    Titlul subiectului: Se poate sparge un forum creat pe un server free?  

Am o nelamurire, de fapt mai multe.
Se pot sparge forumurile de discutii, care in prealabil au fost create numai pentru un cerc restrans de membri (closed forums)?
Mentionez ca unele sunt create pe servere free, de genul forumotion(dot)com
De asemenea, se poate modifica pe un astfel de forum data postarii, adica daca eu postez in realitate la ora 16.00, de exemplu, sa pot modifica astfel incat sa-mi apara ca am postat mai devreme, la ora 13...?
Astept opinii asupra ambelor probleme. Multumesc anticipat!
Sus  
OryNider

Data înscrierii: 18/Mai/2006
Locație: Arad

Trimis: Mie Ian 16, 2008 6:20 am    Titlul subiectului:  

Dacă administratorul sau alcineva are access ftp la forum de timpul phpBB 2.0.xx se poate uploada utilitare de genul toolkit.php (PHPBB Admin ToolKit) cu care se poate schimba aroape orice cu o parolă care o va seta prima dată când rulează utilitarul și se salvează într-un fișier de configurare.

Dacă are access doar la phpmyadmin poate lua hashul datei de la un alt topic și să modifice ora la topicul/mesajul postat de mine acum de exemplu, la fel cu parola și binețeles schimbând o singură valoare se poate face administrator la un user nou dacă cineva ia schimbat parola la userul lui de admin.

La phpBB 3.0.x Olympus e suficient să fii moderator și este o șmecherie prin care poți deveni administrator. Apoi poți exporta baza de date într-un fișier SQL din AdminCP și poți face modificările de mai sus cu un editor de text și o poți tot din ACP pune pe cea modificată sus dar nu poți afla userul și parola de la phpmyadmin dacă nu ai access ftp sau acces la contul de mail pe care s-a înregistrat contul la găzduirea free.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Pagina 1 din 1