Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

PHP MS WORD, MS EXCEL ...
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sponge001

Data înscrierii: 06/Mar/2005

Trimis: Vin Ian 04, 2008 11:39 am    Titlul subiectului: PHP MS WORD, MS EXCEL ...  

Am nevoie de o clasa sau un modul in PHP, PERL sau altceva (programare web) care ar putea calcula Numarul de Caractere intr-un document (MS WORD, MS EXCEL, PDF, TXT etc.).

Ma interseaza daca exista asa ceva?
Daca exista unde pot gasi detalii?

La multi ani!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Ian 04, 2008 1:13 pm    Titlul subiectului:  

vrei sa spui o functie ...
pai nu e asa complicat ... folosesti o clasa ca sa preiei textul din acele fisiere (mai multe clase, probabil cate una pentru fiecare tip de fisier), si apoi numeri caracterele cu o functie simpla.

ceva gata facut pentru nevoile tale nu cred ca exista, adica eu cel putin nu cred ca a stat cineva sa adune clasele si sa le foloseasca ca sa numere caractere.
Sus  
sponge001

Data înscrierii: 06/Mar/2005

Trimis: Vin Ian 04, 2008 2:09 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris:
ceva gata facut pentru nevoile tale nu cred ca exista, adica eu cel putin nu cred ca a stat cineva sa adune clasele si sa le foloseasca ca sa numere caractere.

sincer nici nu credeam ca cineva a facut asa ceva pe mine ma interesa daca exista asa functii in general ca an cautat dar se pare ca nu prea am gasit mare treaba.
Eu nu cer pentru toate tipurile de fisiere. Imi poate da cineva un exemplu pentru MS WORD de exemplu ?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Ian 04, 2008 7:57 pm    Titlul subiectului:  

Pentru word am gasit http://www.phpclasses.org/browse/package/3553.html si din descriere pare sa stie sa deschida un fisier word (+ cateva alte chestii), deci e de ajuns ca sa poti sa numeri caracterele.

Din pacate cred ca trebuie sa-l rulezi pe windows, ca are nevoie de com si de word.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1