|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Dec 12, 2007 11:57 pm Titlul subiectului: Debugger windoze |
|
|
Ce debuggere stiti pentru windows ?
Am nevoie sa vad cam tot ce deschide, trimite si face o aplicatie inainte sa moara ca proasta, cu scopul nobil de a o repara.
Dr. Watson e un jeg.
Mentionez ca programele nu afiseaza o eroare, ci pur si simplu se inchid si ma trezesc pe desktop, deci chiar am nevoie sa stiu de ce se inchid si ce fisiere provoaca aceasta actiune.
Am intrebat si pe Yahoo! dar se pare ca din milioanele de useri nu stie nici unul. |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Dec 13, 2007 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
1. in event viewer nu raporteaza nimic?
2. instaleaza un virtual pc si testeaza pe el aplicatia, asa stii ca nu e buba de la sistemul tau de operare...
3. cauta pe net dupa "program monitoring" poate gasesti ce iti trebuie |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Dec 13, 2007 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Birkoff a scris: 1. in event viewer nu raporteaza nimic?
2. instaleaza un virtual pc si testeaza pe el aplicatia, asa stii ca nu e buba de la sistemul tau de operare...
3. cauta pe net dupa "program monitoring" poate gasesti ce iti trebuie
1. la software gen winamp, yahoo sau firefox, dar la aplicatii mai complexe care folosesc directx la greu (joace) nu mai afiseza nimic in event viewer. si chiar si la cele la care afiseaza, imi afiseaza adresa 0x00000000, application version 0.0.0.0 si in general zero-uri, cu care nu am ce sa fac.
2. eu suspectez driverele, dar chiar si dupa un update la ultimele versiuni tot la fel se comporta.
3. ok, caut, mersi.
//edit: dupa ce am vazut ca pe google sunt numai porcarii, am intrat pe download.com si microsoft.com si cred ca am gasit ce aveam nevoie : http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/default.mspx |
|
| Sus |
|
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Joi Dec 13, 2007 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
incearca asta http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/utilities/processmonitor.mspx
process monitor |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|