Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Script de galerie foto cu upload multiplu
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Dec 12, 2007 1:37 pm    Titlul subiectului: Script de galerie foto cu upload multiplu  

Ce scripturi (cat mai simple) de galerie foto cunoasteti care sa aiba posiblitatea de a adauga arhive (zip , rar) cu poze sau alte modalitati de upload rapid a cat mai multor poze ?
Sus  
kleampa

Trimis: Joi Dec 13, 2007 3:33 pm    Titlul subiectului:  

nimeni ?
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Joi Dec 13, 2007 3:50 pm    Titlul subiectului:  

Uite sa iti spun cum a facut eu(sper sa fie cea ce vrei tu):

Am declarat o variabila gen:$display

In care am pus cate <input TYPE="file" sa arate. dupa aia am cu un loop am prelucrat fiecare fisier uploadat si gata :D.Ok si chestia asta ai putea face-o cu ajax adica,cand face un select la mai multe fisiere pentru fiecare sa creeze automat un file input ..si dupa aia la submit cu un loop le prelucrezi pe toate.
Sus  
kleampa

Trimis: Joi Dec 13, 2007 5:57 pm    Titlul subiectului:  

asta am mai facut-o de nenumarate ori insa pe mine ma intereseaza upload a cel putin 50 odata, nu sa stau sa dau browse pentru 50 de poze

upload din .zip sau .rar m-ar multumi
Sus  
saitek

Trimis: Joi Dec 13, 2007 6:24 pm    Titlul subiectului:  

kleampa a scris: asta am mai facut-o de nenumarate ori insa pe mine ma intereseaza upload a cel putin 50 odata, nu sa stau sa dau browse pentru 50 de poze

upload din .zip sau .rar m-ar multumi

Adica tu vrei sa zicem,sa faci o arhiva cu 50 de poze .zip etc,sa ti le despacheteze si sa ti le puna in folderu unde sunt pozele pentru galerie.Uite ce idee mi-a venit:faci un upload normal....da-i if moved file... atunci folosind functia asta:http://de3.php.net/manual/en/function.ssh2-exec.php,dai din linux sa despacheteze.si sa faca un rm- rf la .zip .rar,la arhiva adica...Ar fii o idee realizabila zic eu.
Sus  
kleampa

Trimis: Joi Dec 13, 2007 7:24 pm    Titlul subiectului:  

am vazut si eu ca-s functii pt despachetare online, insa nu vreau sa fac eu de la 0
vreau sa-l instalez unui prieten
Sus  
saitek

Trimis: Joi Dec 13, 2007 8:43 pm    Titlul subiectului:  

Da nu iti trebuie functii pt despachetare dupa ce sa facut uplodu ianinte sa faca echu pui ssh2_connect.. ssh2_exec tar -zxf fisier.. :roll: .Anyway poate stie cineva gata facut,dar cred ca pana al urma tot tu ajungi sa il faci :P
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Dec 13, 2007 8:49 pm    Titlul subiectului:  

saitek a scris: Da nu iti trebuie functii pt despachetare dupa ce sa facut uplodu ianinte sa faca echu pui ssh2_connect.. ssh2_exec tar -zxf fisier.. :roll: .Anyway poate stie cineva gata facut,dar cred ca pana al urma tot tu ajungi sa il faci :P Genial !

Eu raspund altceva ...
Kleampo ... ai cautat bine pe net ?
Daca tu ai cautat si n-ai gasit (si presupun ca nu esti foarte slab la cautari), probabil nu o sa gasesc nici eu sau alt membru phpromania ... unele scripturi inca nu exista.

Eu n-am cautat inca, dar probabil gasesti o functie care sa faca unzip rapid si sa puna fisierele intr-un temp si tu sa ti le iei de acolo cu alta functie de resize sau ceva ...

Tot ce trebuie sa faci e copy paste si sa pupi cele doua functii.
Sus  
saitek

Trimis: Joi Dec 13, 2007 10:29 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: saitek a scris: Da nu iti trebuie functii pt despachetare dupa ce sa facut uplodu ianinte sa faca echu pui ssh2_connect.. ssh2_exec tar -zxf fisier.. :roll: .Anyway poate stie cineva gata facut,dar cred ca pana al urma tot tu ajungi sa il faci :P Genial !

Eu raspund altceva ...
Kleampo ... ai cautat bine pe net ?
Daca tu ai cautat si n-ai gasit (si presupun ca nu esti foarte slab la cautari), probabil nu o sa gasesc nici eu sau alt membru phpromania ... unele scripturi inca nu exista.

Eu n-am cautat inca, dar probabil gasesti o functie care sa faca unzip rapid si sa puna fisierele intr-un temp si tu sa ti le iei de acolo cu alta functie de resize sau ceva ...

Tot ce trebuie sa faci e copy paste si sa pupi cele doua functii.

Loool

Ce ti se pare asa greu piry?
asta sa puna inainte sa arate echo-ul,bine intradevar ca ar fii mai usor fara sa te conectezi pe shell si etc,asta ii adevarat,dar nu lua la misto,pe viitor iti spun sa stii piry
<?php
$connection = ssh2_connect('shell.example.com', 22);
ssh2_auth_password($connection, 'username', 'password');

$stream = ssh2_exec($connection, 'tar -zxf '.$_FILES['upload']['tmp_name'].'' );
?> :wink:
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Dec 13, 2007 10:47 pm    Titlul subiectului:  

Sa zicem doar ca nu e o idee foarte buna sa pui useri si parole de ssh in fisiere php, nu e o idee buna sa faci conexiuni de genul acesta folosind php (asta si exec), e o treaba de securitate.

Imagineaza-ti ca in galeria aia foto reusesti sa plasezi un php file manager, cu care dai rename la fisierul care face conexiunea aia si care tine userul si parola ... eh, poti sa stergi frumusel tot ce are userul ala, poate chiar si backup-urile (depinde unde sunt tinute), si depinzand de drepturile sale poti chiar sa dai si un shutdown sau sa modifici ceva prin fstab.

Deci "pe viitor iti spun sa stii" nu este o fraza pe care ar trebui sa mi-o adresezi mie.

@kleampa : ai gasit pana la urma ceva ?
Sus  
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Vin Dec 14, 2007 3:18 am    Titlul subiectului:  

Applet drag and drop fisiere/directoare multiple (cu php pe partea de server)

http://www.radinks.com/upload/
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Vin Dec 14, 2007 3:14 pm    Titlul subiectului:  

bleah

.. require_once('pclzip.lib.php'); << google it!

dupa care parsezi directorul ala si faci ce vrei cu fisierele respective. E bine sa folosesti si extensia exif ca sa verifici ca intr-adevar sunt poze in arhiva.
Sus  
kleampa

Trimis: Sâm Dec 15, 2007 11:38 pm    Titlul subiectului:  

la recomandarea de pe alt forum am hotarat sa folosesc zenphoto , are upload din .zip si e destul

multumesc tuturor
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1