| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
UnTip
Data înscrierii: 03/Mai/2007
|
| Trimis: Mie Dec 12, 2007 11:07 am Titlul subiectului: problema laptop |
|
|
| innebunesc , nu imi merge power meter-ul pentru laptop... cand raman pe baterii.. nu am nici o eroare in device manager... bateria .. fizic e incarcata insa nu e detectata in nenorocitul de BIOS, ce s-ar fi putut intampla, are cineva idee? am un dell inspiron 6400 |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mie Dec 12, 2007 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai 3 variante posibile:
1. flashing de bios
2. ugrade la firmware-ul bateriei
3. il duci inapoi de unde l-ai cumparat sa iti explice ei
Si te rog nu mai folosi astfel de titluri la topic-uri. E specificata chestia asta in reguli. |
|
| Sus |
|
UnTip
|
| Trimis: Mie Dec 12, 2007 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
da.. ai dreptate , oricum gandeste-te cum e sa ti se strice ceva din care faci bani si in care iti sunt informatii pretioase,
am rulat diagnostic tools de la dell , un fel de pre-boot utilities, nu mi-a gasit nici o problema, insa nu scria nimic de detectie de baterie & stuff....
oricum am vorbit cu un amic fost tehnician dell.... m-a intrebat de baterie.. mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la baterie.. ciudat,
bateria ajunsese sa ma tina 20 de minute...... incredibil ma bazam mai mult pe dell, cu siguranta au pierdut un client fidel |
|
| Sus |
|
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Mie Dec 12, 2007 2:12 pm Titlul subiectului: Ce sistem de operare folosesti ? |
|
|
| Ce sistem de operare folosesti ? dac ai windows vista sar putea sa fie de la asta ... |
|
| Sus |
|
UnTip
|
| Trimis: Mie Dec 12, 2007 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu e de la sistemul de operare.. nu-l gaseste nici in bios.. mi-a mai zis un coleg cu mc-ar fi de la pini.. el n-a rezolvat problema si nu i se incarca bateria.. ttusi si are un HP... |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Mie Dec 12, 2007 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai, du-l la garantie... cea mai desteapta treaba pe care poti s-o faci...
ti-am editat denumirea thread-ului. Ia vezi la urmatorul, cati de H si cati de E si cati de ! iti incap? |
|
| Sus |
|
UnTip
|
| Trimis: Mie Dec 12, 2007 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
merci pentru edit, ata aveam de gand sa fac in legatura cu garantia,
am contactat un suport tehnic de la dell insa astia mi-au zis ca trebuie sa se ocupe reseller-ul, nu sunt ei in masura sa ma ajute, in orice caz... problema nu e chiar asa de usor de rezolvat din cate mi-au zis astia de la hardware de la mine si alti colegi cu probleme asemanatoare, o sa postez dupa ce o rezolv (sper), pana atunci stau legat de 2 m de priza |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Dec 12, 2007 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| scoate bateria de tot si mergi doar pe priza daca nu apar probleme atunci bateria (un element din ea e dus) si ar trebui schimbata... si fa backup... eu am backup pe 3 pc-uri (cine e patit stie :P ) |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Joi Dec 13, 2007 4:47 am Titlul subiectului: |
|
|
E dell inspiron .. mama lui. Tre sa ai o eticheta pe el cu un Service Tag. Te duci la support.dell.com apesi pe butonul "ENTER A TAG" si iti explica aia ce fel de PC ar trebui sa ai in fata. Printre altele exista o zona de download de unde poti lua un utilitar de test. il rulezi si iti va da un cod de eroare daca e ceva aiurea. Reselerul va face acelasi lucru.
Poti posta codul de eroare in "Dell forums" si-ti explica aia care e situatia :)
Daca aveti PC-uri de marca, folositi tech-support-ul! Aia d-aia iau bani, sa va raspunda la intrebari. |
|
| Sus |
|
UnTip
|
| Trimis: Joi Dec 20, 2007 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dap intradevar bateria era de vina, recent am pus mana pe un dell acelasi model am am schimbat bateriile aceleasi probleme cu bateria mea pe celalat nici o problema cu bateria celuilalt pe lap meu, o sa ma duc la garantie sper sa-mi ajunga cat de repede |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|