Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

problema laptop
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
UnTip

Data înscrierii: 03/Mai/2007

Trimis: Mie Dec 12, 2007 11:07 am    Titlul subiectului: problema laptop  

innebunesc , nu imi merge power meter-ul pentru laptop... cand raman pe baterii.. nu am nici o eroare in device manager... bateria .. fizic e incarcata insa nu e detectata in nenorocitul de BIOS, ce s-ar fi putut intampla, are cineva idee? am un dell inspiron 6400
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mie Dec 12, 2007 11:10 am    Titlul subiectului:  

Ai 3 variante posibile:
1. flashing de bios
2. ugrade la firmware-ul bateriei
3. il duci inapoi de unde l-ai cumparat sa iti explice ei

Si te rog nu mai folosi astfel de titluri la topic-uri. E specificata chestia asta in reguli.
Sus  
UnTip

Trimis: Mie Dec 12, 2007 11:58 am    Titlul subiectului:  

da.. ai dreptate , oricum gandeste-te cum e sa ti se strice ceva din care faci bani si in care iti sunt informatii pretioase,
am rulat diagnostic tools de la dell , un fel de pre-boot utilities, nu mi-a gasit nici o problema, insa nu scria nimic de detectie de baterie & stuff....
oricum am vorbit cu un amic fost tehnician dell.... m-a intrebat de baterie.. mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la baterie.. ciudat,
bateria ajunsese sa ma tina 20 de minute...... incredibil ma bazam mai mult pe dell, cu siguranta au pierdut un client fidel
Sus  
XDYNX

Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Mie Dec 12, 2007 2:12 pm    Titlul subiectului: Ce sistem de operare folosesti ?  

Ce sistem de operare folosesti ? dac ai windows vista sar putea sa fie de la asta ...
Sus  
UnTip

Trimis: Mie Dec 12, 2007 2:15 pm    Titlul subiectului:  

nu e de la sistemul de operare.. nu-l gaseste nici in bios.. mi-a mai zis un coleg cu mc-ar fi de la pini.. el n-a rezolvat problema si nu i se incarca bateria.. ttusi si are un HP...
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Mie Dec 12, 2007 2:56 pm    Titlul subiectului:  

pai, du-l la garantie... cea mai desteapta treaba pe care poti s-o faci...

ti-am editat denumirea thread-ului. Ia vezi la urmatorul, cati de H si cati de E si cati de ! iti incap?
Sus  
UnTip

Trimis: Mie Dec 12, 2007 3:07 pm    Titlul subiectului:  

merci pentru edit, ata aveam de gand sa fac in legatura cu garantia,
am contactat un suport tehnic de la dell insa astia mi-au zis ca trebuie sa se ocupe reseller-ul, nu sunt ei in masura sa ma ajute, in orice caz... problema nu e chiar asa de usor de rezolvat din cate mi-au zis astia de la hardware de la mine si alti colegi cu probleme asemanatoare, o sa postez dupa ce o rezolv (sper), pana atunci stau legat de 2 m de priza
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Dec 12, 2007 3:16 pm    Titlul subiectului:  

scoate bateria de tot si mergi doar pe priza daca nu apar probleme atunci bateria (un element din ea e dus) si ar trebui schimbata... si fa backup... eu am backup pe 3 pc-uri (cine e patit stie :P )
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Joi Dec 13, 2007 4:47 am    Titlul subiectului:  

E dell inspiron .. mama lui. Tre sa ai o eticheta pe el cu un Service Tag. Te duci la support.dell.com apesi pe butonul "ENTER A TAG" si iti explica aia ce fel de PC ar trebui sa ai in fata. Printre altele exista o zona de download de unde poti lua un utilitar de test. il rulezi si iti va da un cod de eroare daca e ceva aiurea. Reselerul va face acelasi lucru.

Poti posta codul de eroare in "Dell forums" si-ti explica aia care e situatia :)

Daca aveti PC-uri de marca, folositi tech-support-ul! Aia d-aia iau bani, sa va raspunda la intrebari.
Sus  
UnTip

Trimis: Joi Dec 20, 2007 1:12 pm    Titlul subiectului:  

dap intradevar bateria era de vina, recent am pus mana pe un dell acelasi model am am schimbat bateriile aceleasi probleme cu bateria mea pe celalat nici o problema cu bateria celuilalt pe lap meu, o sa ma duc la garantie sper sa-mi ajunga cat de repede
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1