Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.pensiunea-damatis.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nightm

Data înscrierii: 16/Dec/2003
Locație: Iasi

Trimis: Lun Dec 10, 2007 5:43 pm    Titlul subiectului: www.pensiunea-damatis.ro  

http://www.pensiunea-damatis.ro

Este pagina unei pensiuni din localitatea Lepsa, judetul Vrancea.

Mai este de pus o harta si un text, dar in rest este gata.

Astept pareri :)
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Lun Dec 10, 2007 6:14 pm    Titlul subiectului:  

Frumos ;)
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Dec 10, 2007 6:15 pm    Titlul subiectului:  

porcaria aia de la trafic.ro strica tot site-ul.
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Lun Dec 10, 2007 6:49 pm    Titlul subiectului:  

Da... footeru se poate de scos sau cumva de inclus in Designu siteului...!
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Dec 12, 2007 11:21 am    Titlul subiectului:  

nu cred ca era "a must" afisarea continutului cu javascript
practic, cel mai mult continut care-l ai, e ascuns crawlerului
Sus  
nightm

Trimis: Vin Dec 14, 2007 3:24 am    Titlul subiectului:  

:) Asa este , trafic.ro cam strica designul dar a fost cerut expres. Initial a facut parte din desigul propriu-zis, dar nu a dat prea bine si a ramas jos. E cererea clientului sa foloseasca trafic.ro in loc de google analytics. Mai ales ca acum vrea si SEO. Pe viitor poate o sa fie scos.

kleampa, ai mare dreptate. aici a fost greseala mea. Initial nu s-a vrut deloc seo si nici nu se prevedea pe viitor, dar niciodata sa nu zici niciodata. Nefiind restrictionat de motoare de cautare am mai incercat efecte ca sa fie mai usor de navigat si mai interesant. De asemenea, nu a fost facut nici rewrite la linkuri. Si uite ca s-a intamplat minunea. Clientul a cerut SEO :)

Asa ca am facut friendly url si seo stuff. Bineinteles ca in Google au aparut ambele linkuri si am facut redirectionare 401 din .htaccess ca sa ii transfere si pr-ul ca avea PR 2. Incetul cu incetul incepe sa intre in normal in Google.

Dar principala problema este exact ceea ce ai observat tu. Contentul cu display:none. Din cate stiu daca are display:none nu ti-l ia google.

Acum o schimbare majora nu pot sa fac. Pe moment m-am gandit sa fac cu z-index. Unde e diaplay:none sa fie z-index: 0 si div-ul curent sa fie z-index: 1 Si asa va fi afisat numai el.
Credeti ca e buna solutia din punct de vedere al motoarelor de cautare sau si aici fac diferenta dandu-si seama ca sunt suprapuse ?
Sus  
Ubik

Data înscrierii: 18/Iul/2005
Locație: Pascani

Trimis: Mar Dec 18, 2007 9:01 pm    Titlul subiectului:  

Designul e impresionant (Cel putin pe mine m-a impresionat ) :wink:
Totusi...unde e php-ul? :twisted:
Sus  
nightm

Trimis: Mie Dec 19, 2007 3:10 am    Titlul subiectului:  

rutarea, contactul, rezervarea, diverse module aditionale si cp-ul din spate e facut in php, daca asta nu gaseai
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Mie Dec 19, 2007 8:29 am    Titlul subiectului:  

eu zic ar fi foarte bine daca ar fi si valid... deci iti dau 9

edit// acum am vazut... galeria aia foto strica mult... era ideal un flash care sa excluda barele alea de derulare [e adevarat ca nu puteai sa folosesti lightbox dar aveai alte posibilitati]
Sus  
oPeNMinD25

Data înscrierii: 21/Dec/2007

Trimis: Vin Dec 21, 2007 9:22 pm    Titlul subiectului:  

Interesant. :)
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Vin Dec 21, 2007 10:01 pm    Titlul subiectului:  

Nu mi se pare atractiv, convingator!
Sus  
iulyfigm

Data înscrierii: 04/Oct/2006

Trimis: Vin Dec 21, 2007 10:30 pm    Titlul subiectului:  

la pozele de la prezentare trebuiau alese alte unghiuri a.i. sa nu ai asa multa lumina in fata ca sa se poata vedea mai bine detaliile ... trebuie sa ai lumina undeva in spate sau la 45 grade stg sau dreapta
Sus  
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Sâm Dec 22, 2007 6:43 pm    Titlul subiectului:  

Galeria foto daca tot este ar trebui sa o pui si in meniul de sus, pentru ca dupa ce o alegi submeniul apare unde-i si oferta. Dupa ce omu' se uita un pic la poze alege ceva din meniul de sus si daca vrea sa revina la poze a uitat unde-s.
Sus  
nightm

Trimis: Dum Dec 23, 2007 2:20 pm    Titlul subiectului:  

@crivion: daca nu vii cu o argumentare mai bine nu mai postezi. asa doar cu parerea pot sa imi dau si eu. nu vreau sa par rau dar m-am uitat pe site-urile tale si ....

@iulyfigm: posibil sa ai dreptate. nu ma pricep. pozele au fost facute de fotograf. data viitoare o sa pot sa imi dau seama daca e bine ce face. ms

@dechim: da, asa am zis si eu, dar asa a vrut clientul in cela din urma. pt a incerca sa rezorv problema am facut ca toate pozele din site sa duca la galeria foto la categoria lor

@octavian: sunt de acord cu tine in ce priveste validarea. site-ul a fost facut valid dar au survenit schimbari in el si atunci au aparut ceba probleme. toate probleme vor fi corectate in ianuarie din diverse motive.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1