| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
badtiger
Data înscrierii: 03/Noi/2006
|
| Trimis: Dum Dec 09, 2007 6:50 pm Titlul subiectului: redenumire user |
|
|
| Primul meu user aici, a fost "tiger", pe care din motive tehnice nu l-am putut folosi atunci... nici eu nu mai tin minte care era problema... Si as vrea daca se poate sa-mi redenumiti userul "badtiger" in "tiger" pt ca-i un pseudonim la care tin, a fost primul folosit si va fi ultimul folosit.. |
|
| Sus |
|
tiger
Data înscrierii: 21/Mai/2006
|
| Trimis: Dum Dec 09, 2007 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
daps... tipul are dreptate eu=el, deci el=eu, in concluzie tiger=badtiger si de aceea amandoi va rugam (si eu si badtiger) sa stergeti tiger si sa redenumiti badtiger in tiger pls)
ms frumos |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Dec 09, 2007 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 8O eu am o viata interesanta. :P |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Dum Dec 09, 2007 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
si, ce te impiedica sa folosesti acest user de acum inainte? :?
aaa... pierzi alea 108 de mesaje... stai linistit puisor, vom stii ca-s ale tale!
pentru ceea ce zici tu admin trebuie sa execute un query de genul:
"update `topicuri` SET user_care_a_postat=tiger WHERE user_care_a_postat=bad_tiger"
ceea ce e suficent de stresant daca se trezesc 100 astfel de useri ca tine... so, parerea mea e sa utilizezi tiger ca si cum l-ai fi avut de la inceput... nu-i nimic grav... mi se pare un moft care nu merita efort...
[zic si eu] nu cumva ai avut vr-un ban pe o anumita perioada?
PS: ceea ce e scris mai sus este parerea mea de administrator care nu sunt... deci poti sa nu iei in considerare |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Dum Dec 09, 2007 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
octavian ai scris o mare prostie ... :D
e nevoie pur si simplu de un update users, set user = tiger where id = id-ul lui badtiger
si nu mi se pare asa un mare efort.
oricum nu este primul user care a cerut schimbarea nickname-ului, deci din nou nu o consider o problema.
succes domnule tiger. |
|
| Sus |
|
tiger
Data înscrierii: 21/Mai/2006
|
| Trimis: Dum Dec 09, 2007 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt sustinere Domnul Pirahna, iar pt dumneata Octaviane... probabil esti bun in ceea ce consta programarea, dar ai lipsuri in ceea ce priveste relatia administrator - vizitator. Mereu un user/vizitator multumit ii va invita si pe altii in comunitate, ceea ce ar fi destul de bine pentru tine. Si oricum rugamintea mea tine si de spirit civic. Romanii au ajuns sa spuna ca tara lor este de "rahat", dar romanii reprezinta "tara", sau nu se duc la vot pt ca nu au ce alege, dar mereu se poate gasi pe cineva mai bun si chiar poti pedepsi (nevotand) un partid care a fost rau la guvernare.
Chiar daca am zis-o pe ocolite sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic. Oricum acest mesaj este valabil pentru toti, chiar si pt mine... o fapta buna cheama dupa ea altele...
-scuzati-mi offtipicul |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Dum Dec 09, 2007 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
E vorba doar de o mica intelegere, nu mai baga Romania la mijloc.
Imi e asa de somn ca nu pot sa ma enervez si sa urlu la voi ca deobicei.
Oricum domnule (bad)tiger, asteapta o perioada si o sa ti se modifice si numele (sunt cam 99% sigur).
O seara placuta. |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Dum Dec 09, 2007 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Hai ca asta imi place, 'Domnule Pirahna' si 'dumneata Octaviane', dar traiesti cu impresia ca Octavian e admin... si il iei la pertu... |
|
| Sus |
|
badtiger
|
| Trimis: Dum Dec 09, 2007 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu traiesc cu asemenea impresie... de felul meu raspund la respect cu respect si asa mai departe.. cand cunosc pe cineva ii dau un borcan pe jumate cu respect, unde mai poate adauga sau scoate ce i-am oferit... |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Lun Dec 10, 2007 9:03 am Titlul subiectului: |
|
|
mda... greseala mea referitor la query-ul ala... dar, piry... si tu ai gresit... mai trebuie si un DELETE [vechiul user] :P
tiger, nu ma intereseaza daca iti schimba nickname-ul sau nu Citat: PS: ceea ce e scris mai sus este parerea mea de administrator care nu sunt...
deci poti sa nu iei in considerare
deci eu am zis ca daca eu as fi admin si as avea 239 de probeme pe cap nu m-as chinui nici macar sa deschid phpmyadmin... [eventual as face update-ul/delete-ul din intamplare... daca as avea alta treaba in phpmyadmin sau in consola mysql (sau oriunde se poate exeuta un query)]
te iert referitor la offtopic...
[sunt moderator, pot sa inchid thread-uri dar nu sa modific baza de date]
edit // iti urez succes si eu... nu ma deranjeaza pe mine cu nimic daca-ti schimba nickname-ul sau nu... mi-am zis doar parerea... sper ca al nostru admin sa-si faca timp, deci te sustin!... ;)
[hai sa fac si eu un offtopic]
apoi, parerea mea despre Romania si "patriotismul" meu il pastrez pentru mine... e destul de personal incat sa fie propriu si destul de vulgar incat sa il pun in blog [acolo se gasesc multe idei de-ale mele, bune sau rele].
Daca eu cred ca Romania e o tara de cacat asta e treaba mea. Si, nu, romanii nu reprezinta tara, romanii reprezinta poporul [e o alta treaba]. Romania reprezinta tara ca si obiect politic si ca si regiune geografica si asa mai departe http://en.wikipedia.org/wiki/Country [vezi ce reprezinta o tara - country - ca sa te convingi].
Sunt roman si nu am zis niciodata ca romanii sunt prosti sau chestii de genul asta si daca am zis, probabil ca m-am referit la o prea mica parte [manelistii sunt prosti... dar ma refeream strict la cantareti].
Nu, n-am votat, pentru ca n-am avut cu cine [e alegerea mea politica si sunt liber sa fac ce vreau - culmea, intr-o tara de cacat!] insa asta nu te priveste pe Dumneata ;) |
|
| Sus |
|
badtiger
|
| Trimis: Lun Dec 10, 2007 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| :* |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Lun Dec 10, 2007 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ;) |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Dec 10, 2007 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
octavian a scris: mda... greseala mea referitor la query-ul ala... dar, piry... si tu ai gresit... mai trebuie si un DELETE [vechiul user] :P
octavian, mai bine lasai greseala de prima data. acum deja e a doua si incepem sa intram la idei :) |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Lun Dec 10, 2007 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
[offtop]
Acush apare shi Greseala a 3 ;) |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Mar Dec 11, 2007 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Quber, stay home! [si puneti un avatar mai mare, ia vezi poti?]
kyron, daca face update si bad_tiger devinde tiger atunci vor fi 2 de tiger
so... nu trebuie sa faca si un DELETE? [nu m-am uitat in tabela de la BB dar nu cred ca username-ul e cheie primara] |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|