Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

program de flash
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
yoy

Data înscrierii: 06/Dec/2007

Trimis: Joi Dec 06, 2007 10:31 am    Titlul subiectului: program de flash  

are cineva sa imi dea si mie pls..flashation menu builder....ca l-am dawnloadat de 10 ori....da nu imi apare sa ii bag serialu ca sa numai fie demo....si nici din meniu nu merge...e blocat "register"... pls va rog...ms
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Joi Dec 06, 2007 12:40 pm    Titlul subiectului:  

:? Pai trebuie sa iti deie si suport cand cumperi un produs :? ,cel putin eu unu am primit al Zend.spunele lor
Sus  
yoy

Data înscrierii: 06/Dec/2007

Trimis: Joi Dec 06, 2007 9:36 pm    Titlul subiectului:  

saitek a scris: :? Pai trebuie sa iti deie si suport cand cumperi un produs :? ,cel putin eu unu am primit al Zend.spunele lor

nu mai inteles....am downladat ceva trial...da am gasit si serialu si nu am unde sal bag...acum cateva luni mergea...da acum mia reinstalat windowsu....si numai merge...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Dec 07, 2007 2:06 am    Titlul subiectului:  

Scria prin regulament ceva de genul "no *, no warez, etc".
Stii ca alea cu "serialu" sunt ilegale nu ?

Daca indivizii care au facut programul nu-l mai ofera in varianta trial, sau varianta pentru care ai ciordit tu un serial (si acum vrei sa faci rost si de program) nu mai e disponibila, iti sugerez sa strangi acolo 100 ron si sa o cumperi.

Faci 5-6 bannere cu ajutorul ei, si ti-ai scos 120 de euro (care inseamna de 4 ori mai mult decat cati bani ai bagat in ea).
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1