| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
clubd
Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Rovinari
|
| Trimis: Joi Dec 06, 2007 10:15 am Titlul subiectului: www.pretelli.biz |
|
|
Salut,
pentru primul site sunt multumit de el :) ma pot numi incepator :o
astept pareri pro si contra :oops:
www.pretelli.biz |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Dec 06, 2007 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai inceput prost, ca in Firefox nu-mi face redirect (sau i-am dat eu disabled) deci am stat 10 secunde si m-am uitat la o pagina alba ca prostul pana sa ma enervez si sa view source si sa ma duc manual la adresa de redirect.
In rest nu e asa rau ... niste schimbari de culoare si niste validari si mai putine fade-uri si mai putine chestii care se misca pe site si ar fi chiar un site decent.
Felicitari. |
|
| Sus |
|
clubd
|
| Trimis: Joi Dec 06, 2007 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai vazut cum se face redirectionarea, deci e oprita de la tine :) o idee proasta din partea mea!
trebuie sa gasesc o solutie sa-l traduc si in engleza, sper sa nu fiu nevoit sa mai fac un director en/ si sa mai copiez odata site-ul tradus :D
despre ce culori este vorba?
se doreste a fi un site decent! |
|
| Sus |
|
ShD
Data înscrierii: 19/Noi/2007
|
| Trimis: Joi Dec 06, 2007 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai usor pentru limba engleza ar fi sa iti faci fisiere de limba si sa folosesti o variabila de sesiune si astfel nu vei fi nevoit sa copii mare lucru deci succes cu asta.
Redirectul iti poti face cu un index.html in www root, sau din .htacces, cum ti se pare tie mai convenabil desi nu am inteles de ce ai nevoie de acel /ro/ in titlu pentru ca partea de limba poti sa o faci si fara subdomenii.
Galbenul ala se vede putin ciudat pe CRT deci cred ca ai putea alege alta schema de culori.
Referitor la strctura nu mi se pare indicat sa folosesti id ca un prim parametru (index.php?id=joburi de ex) ci mai degraba sa folosesti modul pentru ca atunci cand vei avea joburi iti va trebui si un id acolo si oricum vei fi nevoit sa modifici daca nu vrei sa ai linkuri la genul index.php?id=joburi&jobID=1) sau alte chestii asemanatoare. |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Vin Dec 07, 2007 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incearca in loc de nuantele de galben din continut si din linkuri sa bag nuante de bleu sau chiar de gri ( exact ca cele din coloana din dreatpta cu adrese ) si o sa vezi o mare diferenta.
Codul e scris frumos aerisit ordonat , ai si un ASCII demn de fisierele .NFO ale unor programe warez dar nu ai doctype.
Oricum este cu destule clase peste ce am vazut in sectiunea asta in general.Good job. |
|
| Sus |
|
clubd
|
| Trimis: Vin Dec 07, 2007 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
am incercat sa fie intr-un fel viu site-ul, folosind acele nuante de galben, si cateva chestii miscatoare
multumesc celor care si-au spus parerea
sunt sigur ca va arata la fel de viu daca o sa inlocuiesc galbenul care este putin - nu mult suparator mai ales pe un CRT, cu bleu sau gri, sau combinate frumos :)
o sa revin! |
|
| Sus |
|
clubd
|
| Trimis: Vin Dec 07, 2007 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
este mai bine asa ?