|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Dec 05, 2007 11:41 am Titlul subiectului: bucatarie-online.ro |
|
|
| Ce parere aveti? II lipseste ceva? sper sa fie ok :) |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mie Dec 05, 2007 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Per total site-ul arata bine, desi sunt anumite chestii care ma deranjeaza:
1. mult spatiu mort in sectiunile laterale. padding-urile top si bottom la divurile din clasele left_menu_* mi se par cam mari
2. addsense-urile mi se par plasate in niste pozitii neinspirate (doar o parere)
3. misto faptul ca folosesti aceiasi useri ca si pe forum, dar daca tot faci inregistrarea prin intermediul acestuia, pune termenii si conditiile in romana (ia eventual phpbb-ul in romana sau macar un language pack)
4. ca tot veni vorba de forum, sunt mii si mii de teme de phpbb. Nu imi dau seama daca ai modificat tu tema standard subsilver sau e o variatiune de culoare gasita pe net, insa nu e inspirata. Maroniul acela nu e culoarea predominanta a site-ului, deci nu se potriveste forum-ul cu site-ul
5. btw, eu unu as pune link-ul spre forum din meniu cu target='_blank', mai ales avand in vedere ca in paginile forum-ului nu ai acces la meniul paginii. Deci daca intru pe forum si vreau sa ma uit dupa aia prin retete, trebuie back-back-back-back...
In rest gg. |
|
| Sus |
|
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
|
| Trimis: Mie Dec 05, 2007 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. asa e..am sa modific
2. dap. le=am pus ca idee...insa o sa am grija pe viitor sa le modific..cum sa il faca sa mearga bine.
3-4-5-6 o sa scot forumul si am sa fac ceva mai simplu si frumos. Toti userii sunt spammeri..si o sa-l modific sa evit lucrul asta.
merci de sfaturi |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
|
| Trimis: Mie Dec 05, 2007 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
1: Ar fi mai elegant sa folosesti un border dotted sau dashed in loc de chestia asta:
<div style="clear: both; color: rgb(80, 88, 96); font-size: 9px;"> . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . </div>
2. Incearca sa faci tot site-ul in limba Romana. (vezi paginile Recuperare parola si User nou).
Later. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|