| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mk_soft
Data înscrierii: 15/Oct/2007
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 6:22 pm Titlul subiectului: site pescuit - vers noua |
|
|
Salut tuturor revin cu noul site de pescuit
http://pescuitmania.ro
are o fata noua , multe chestii noi, o evaluare/critica ar fi binevenita
daca sunt si pescari si parerile in materie de pescuit imi sunt foarte folositoare.
multumesc tuturor |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| E mai dragut ca celalalt dar mie nu imi place Bevel and Emboss ala cred ca asa ii zice...in rest e ok ,iar bannerul ala cu Inscriere mai mult,vezi ca la un colt nui rotund...la coltul de sus..din dreapta. |
|
| Sus |
|
mblaky
Data înscrierii: 11/Sep/2007
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| foarte mistho site-ul ... ce as mai face eu daca as fi in locu tau, as face ca toate butoanele "onhover" sa se schimbe. am vazut ca, la cateva sunt asa... anyway chair belea site :) |
|
| Sus |
|
mk_soft
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
da coltul ala am vazut merci, sa rezolvat
cat despre ONHOVER - ma gandesc e nasol ca am imagini acolo si nu stiu acum cum as putea sa fac fara sa incarc alta imagine....dar sap
Si eu vreau sa iasa in evidenta ca e un buton acolo si sa se schimbe cumva fundalul dar fara sa incarc alta imagine...
merci de opinii |
|
| Sus |
|
Stingus
Data înscrierii: 22/Mar/2005
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai sa-ti dau un hint de usability, cand esti pe pagina cu directorul locatiilor de pescuit si dai un click pe un judet, tabelul cu locatiile se incarca undeva in josul paginii si useru nu-si da seama daca ii afiseaza ceva (mai ales daca are o conexiune beton si pagina se incarca aproape instant). Incearca sa pui un anchor inainte de lista locuri de pescuit si cand returnezi locatiile pe un judet trimiti din URL in josul paginii ca sa vada clar rezultatele.
Nu e critica, e doar un hint, site-ul e f bogat in informatii si bine structurat.[/b] |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://pescuitmania.ro/detalii_captura.php?idcaptura=4&hash=c6a168bca2bdb6daf3b6ce7b872b8266
vezi ca ai jos la "Firme articole pescuit" un --> |
|
| Sus |
|
mk_soft
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
saitek a scris: http://pescuitmania.ro/detalii_captura.php?idcaptura=4&hash=c6a168bca2bdb6daf3b6ce7b872b8266
vezi ca ai jos la "Firme articole pescuit" un -->
ce browser? |
|
| Sus |
|
mk_soft
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stingus a scris: Hai sa-ti dau un hint de usability, cand esti pe pagina cu directorul locatiilor de pescuit si dai un click pe un judet, tabelul cu locatiile se incarca undeva in josul paginii si useru nu-si da seama daca ii afiseaza ceva (mai ales daca are o conexiune beton si pagina se incarca aproape instant). Incearca sa pui un anchor inainte de lista locuri de pescuit si cand returnezi locatiile pe un judet trimiti din URL in josul paginii ca sa vada clar rezultatele.
Nu e critica, e doar un hint, site-ul e f bogat in informatii si bine structurat.[/b]
merci da sfat e buna idee, este deranjant sa nu sara direct la info care te intereseaza. |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poti incerca si un rewrite al linkurilor |
|
| Sus |
|
mk_soft
|
| Trimis: Lun Dec 03, 2007 12:34 am Titlul subiectului: |
|
|
mk_soft a scris: saitek a scris: http://pescuitmania.ro/detalii_captura.php?idcaptura=4&hash=c6a168bca2bdb6daf3b6ce7b872b8266
vezi ca ai jos la "Firme articole pescuit" un -->
ce browser?
am gasit.....rezolvat |
|
| Sus |
|
mk_soft
|
| Trimis: Lun Dec 03, 2007 12:34 am Titlul subiectului: |
|
|