Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Site florarie online
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iorguzu30

Data înscrierii: 28/Feb/2007

Trimis: Dum Dec 02, 2007 6:34 pm    Titlul subiectului: Site florarie online  

Salut, as vrea si eu o parere va rog despre acest site: rapsodiedesfleurs.ro , cam ce ar putea fi imbunatatit.

Multumesc frumos
Sus  
mblaky

Data înscrierii: 11/Sep/2007

Trimis: Dum Dec 02, 2007 7:49 pm    Titlul subiectului:  

cred ca ar trebui sa mai modifici un pic fonturile. meniu e putin cam simplu. restu imi place :) ... mai ales banneru 8)
Sus  
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Lun Dec 03, 2007 9:37 pm    Titlul subiectului:  

compara-l cu http://www.buchete.ro/ si vezi unde te situezi!
Sus  
Tzk

Data înscrierii: 04/Feb/2007

Trimis: Lun Dec 03, 2007 10:37 pm    Titlul subiectului:  

Daca tot ai inclus css... foloseste-l cum ar trebui pentru ca sincer sa fiu nu se vede ca tu ai css pe pagina aia.
Edit: Am intrat aici: http://rapsodiedesfleurs.ro/poeme.html. Dand scroll in jos... am ramas fara comentarii (ma refer la textul de culoare neagra pe fundal alb... cam sec nu-i asa?). Poti folosi un pattern sau macar o culoare pentru background pentru ca asa cum e, atat de nefinisat e greu de inghitit.
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mar Dec 04, 2007 10:41 am    Titlul subiectului:  

Recomand tuturor care posteaza un site la evaluare sa citeasca criticile aduse celorlalte site-uri (preferabil chiar inainte sa se apuce de lucru). Veti observa ca tuturor site-urilor scrise in font-uri cu serife li s-a reprosat acest lucru. Pe web NU SE FOLOSESC FONTURI CU SERIFE!!! LASATI-LE TIPOGRAFIILOR!

Phew... acum ca m-am calmat, recomand revizuirea script-ului de conectare la mysql. Paginile 'oferte speciale' si 'lista produse', care banuiesc ca sunt singurele cu continut dinamic, mi-au crapat. In rest mi se pare sec si prea simplu. Needs a good redesign.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1