| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
roman_marian
Data înscrierii: 24/Aug/2007
|
| Trimis: Sâm Dec 01, 2007 8:14 pm Titlul subiectului: de ce? |
|
|
| nu pot sa postez mesaje...de ce oare? vroiam sa postez si eu un cod pentru a cere ajutorul, si imi apare eroare generala.... :? :cry: |
|
| Sus |
|
roman_marian
|
| Trimis: Sâm Dec 01, 2007 8:24 pm Titlul subiectului: ciudat |
|
|
| dupa cum vad daca nu bag niciun cod imi posteaza mesajele, iar daca bag cod nu :? |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Dec 01, 2007 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu mai baga cod si da-ne doar link |
|
| Sus |
|
roman_marian
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 9:13 pm Titlul subiectului: hmm |
|
|
nici macar link nu pot sa postez...
In order to try to prevent spammers, we do not allow our users to post URLs or enter personal data into their profile until they have posted at least 5 legitimate posts and have been with us for more than 5 days. We appreciate your understanding in this matter in order to help us eliminate spam from this forum. If you have somehow gotten this message even though you meet both of the criteria, please let us know ASAP.
Thanks! |
|
| Sus |
|
roman_marian
|
| Trimis: Dum Dec 02, 2007 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| revenind la subiect, vroiam sa stiu cum as putea sa implementez la chatul de la aceasta adresa o trivia...daca stie cineva cum as puta, il rog sa-mi spuna...eu nu am reusit sa fac mai nimic, desi mi-am tocat nervi cateva ore bune pe el...daca poate cineva sa-mi modifice acel script ias fi recunoscator...(am sa platesc)...astept raspuns.ADRESA SCRIPTULUI ESTE LA SUBIECT...va multumesc! |
|
| Sus |
|
a4tech
Data înscrierii: 03/Noi/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Dec 03, 2007 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| am vazut scriptul ... e aglomeratie de pagini .. vrei sa il folosesti pt site-ul tau ? decit sa ma platesti sa umblu in asta mai bine ma platesti sa iti fac unu de la 0 :D sincer si fara suparare |
|
| Sus |
|
roman_marian
|
| Trimis: Lun Dec 03, 2007 3:02 pm Titlul subiectului: http://cyberwap.k2free.com |
|
|
| acesta nu este un script de site :lol: este un chat cu forum pentru telefoane mobile...sunt multe fisiere, dar nu alea sunt problema a4tech...trebuie modificate doar acele fisiere care sunt in folderul ptr trivia...daca o sa rulezi acel script pe local host ai sa vezi despre ce e vorba...oricum daca nu ma poate cineva ajuta cu el, o sa reusesc eu pana la urma...si nu trebuie facut de la 0 :wink: . oricum, multumesc pentru coment |
|
| Sus |
|
roman_marian
|
| Trimis: Mar Dec 04, 2007 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu se gaseste nimeni sa ma ajute? :( mentionez ca nu trebuie modificat tot scriptul, ci doar trivia.php , aspcamera.php si wp.php ala...si am spus ca nu vreau gratis...oricum eu imi iau gandul de la acea trivia...eu deocamdata nu stiu ce sai mai fac...tre sa mai invat php... :idea: |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Dec 05, 2007 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca esti dispus sa investesti minim 30 de euro ... poti sa-mi trimiti un email pe office arond piry punct net |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|