Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Script "Oferta online"
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
slysoft

Data înscrierii: 17/Iul/2004

Trimis: Mar Oct 12, 2004 9:20 pm    Titlul subiectului: Script "Oferta online"  

Salut !
Vreau sa stiu unde gasesc un script pe care sa listez o oferta pentru mai multe produse. Fara pretz, Fara calcule de pretzuri, etc. Doar categorii, subcategorii, produse cu descriere, poza thumbnail si mare, si camp de cod al produsului. Eventual si un box in home care sa afiseze ultimele 3 sau 5 produse introduse in lista. Fara formulare de comanda, etc..
V-as fi recunoscator sa-mi recomandati un script testat de voi, eventual unul apropiat caruia sa-i aduc mici modificari.

Intrebare: este categorizat ca "Directory". ca sa stiu daca asta trebuie sa mai caut pe net.
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Mie Oct 13, 2004 1:16 am    Titlul subiectului:  

Este categorisit ca "catalog" (de obicei gasesti ceva cu tot cu shopping cart, etc, etc).

Dar nu e ceva trivial, e destul de mult de explicat (desi prea complicat nu e). Cel mai bine cauta ceva gata facut si ia-l la mana.

Un punct de plecare:
http://php.resourceindex.com/Complete_Scripts/Shopping_Carts/

Numa' bune.
Sus  
slysoft

Data înscrierii: 17/Iul/2004

Trimis: Mie Oct 13, 2004 6:32 am    Titlul subiectului: Catalog  

Multumesc de indrumari.
Deci daca folosesc un CART ar trebui sa-l modific p-asta.
Actualmente folosesc CUBERCART. Dar vreau sa dispara cu desavarsire partea financiara. Macar sa nu mai apara pe site pret, total cos de cumaparaturi, etc.
Si l-as modifica eu, dar mi-e ca-l pun pe branci.
Cunosti scriptu' Cubecart? E fain. dar vreau cateva indicatii dspre cum sa fac sa dispara elementele enumerate.

Thanks
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1