Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Generare Dinamica
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sailas

Data înscrierii: 29/Noi/2007

Trimis: Joi Noi 29, 2007 2:15 pm    Titlul subiectului: Generare Dinamica  

Imi poate spune si mic cineva cum fac o generare dinamica a unui site ? , pls nu am gasit pe nici un forum un tutorial mai ptr. noobi asa . :oops: Ideea e ca nu pot sa o generez deloc si nici macar nu stiu de unde sa incep cu generearea sau cum ar trebui sa arate scriptul ... ,

Va Rog Ajutati-ma ... :((
Sus  
badtiger

Data înscrierii: 03/Noi/2006

Trimis: Joi Noi 29, 2007 3:59 pm    Titlul subiectului:  

ce intelegi tu prin generare dinamica? da un exemplu
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Joi Noi 29, 2007 4:19 pm    Titlul subiectului:  

badtiger, fix asta vroieam sa intreb shi eu :)
Sus  
adix

Data înscrierii: 02/Oct/2007

Trimis: Joi Noi 29, 2007 6:39 pm    Titlul subiectului:  

generare dinamica a unui site mai mult ca sigur face referinta, in cazul tau, la adaugarea de continut prin intermediul unei interfete administrator si afisarea ei formatata pentru ochii utilizatorilor.

ceea ce vrei tu de fapt, banuiesc, este un CMS
vezi http://www.opensourcecms.com, in meniu stanga, portals
Sus  
sailas

Data înscrierii: 29/Noi/2007

Trimis: Vin Noi 30, 2007 10:49 am    Titlul subiectului:  

eu ma refer la : " a genera dinamic o pagina " , de exemplu , o pagina cu poze si text iar atunci cand faci clic pe un buton , Next de exemplu , sa-mi ia singur poza si textul. , nu stiu sigura daca asta e dar asta am inteles si eu din ceea ce mi-sa cerut ... ,
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Noi 30, 2007 5:19 pm    Titlul subiectului:  

postul lui @adix e raspunsul
Sus  
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Vin Noi 30, 2007 11:09 pm    Titlul subiectului:  

sailas a scris: eu ma refer la : " a genera dinamic o pagina " , de exemplu , o pagina cu poze si text iar atunci cand faci clic pe un buton , Next de exemplu , sa-mi ia singur poza si textul. , nu stiu sigura daca asta e dar asta am inteles si eu din ceea ce mi-sa cerut ... ,

Au dreptate, mai adaug si eu ceva.
Treaba php-ului e sa genereze pagini. In functie de ce vrei sa obtii scrii codul potrivit. Nu-i o solutie universal valabila trebuie studiat cazul concret.
Sunt cateva lucruri gata facute in php si pot fi folosite, cum ar fi CMS-eurile si MVC-urile.
Daca vrei sa realizezi un album gasesti cod gata facut, eventual il mai adaptezi nitel.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1