Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Hostgator! ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Mie Noi 28, 2007 8:50 pm    Titlul subiectului: Hostgator! ?  

Ce parere aveeti despre un cont de reseller la Hostgator?
Are cineva?

M-am cam saturat de downtime-ul webfactor!
Mi-ar influenta seo-ul domeniilor realizat pana acum, daca as le-as trece la Hostgator sau la alta firma de hosting din afara?
Sus  
lixor

Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova

Trimis: Joi Noi 29, 2007 1:41 pm    Titlul subiectului:  

nu am cont de reseller la ei, insa am pachetul cel mai mic de $9.95 si sunt foarte multumit, pot tine un nr. nelimitat de domenii, traficul imi ajunge... si eu aveam probleme cu hostingul pina acum iar hostgator ofera calitate, este cel mai bun din ce am testat pina acum.

referitor la seo, ca o regula, trebuie sa-ti hostezi site-ul pe un server in tara al carei public il targetezi. daca faci un site in limba romana hosteaza-l pe un server din romania, daca faci pt. uk, cauta sa-ti iei un server acolo... locatia acestuia este unul din factorii implicati in determinarea ranking-ului cind vine vorba de cautari in google.ro ori google.co.uk...

in rest schimbarea de server nu ar trebui sa aiba vreo influenta in vreun fel, eu am schimbat pt. un site hostingul de vreo 5 ori in decurs de 3 luni si nu am observat asa ceva.
Sus  
ADYRS

Trimis: Joi Noi 29, 2007 4:12 pm    Titlul subiectului:  

majoritatea site-urilor imi sunt in .ro
ce ma fac?
un host serios in tara gasesc?
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Noi 29, 2007 5:09 pm    Titlul subiectului:  

webfactor-ul din orasul tau nu e bun? eu n-am probleme cu ei
Sus  
ADYRS

Trimis: Joi Noi 29, 2007 7:58 pm    Titlul subiectului:  

Kleampa am probleme cu ei in ultima perioada!
Am o colaborare veche cu ei dar parca as vrea ceva mai mult.
Nu vreau sa-i denigrez. Mai inteleg si eu cum sta straba cu un datacenter.
As avea nevoie de un 100%uptime!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Noi 29, 2007 9:19 pm    Titlul subiectului:  

eu recomand rackspace ...
sau hosting.piry.net (la care am avut uptime 100% in ultimele 50 de zile) dar nu prea e vorba de reseller.
Sus  
andrei009

Data înscrierii: 16/Mar/2007

Trimis: Joi Noi 29, 2007 10:38 pm    Titlul subiectului:  

recomand http://www.mediatemple.net/
Sus  
xportweb

Data înscrierii: 29/Sep/2007

Trimis: Vin Dec 07, 2007 2:33 am    Titlul subiectului:  

Eu am de la www.hostgator.com hostul SWAMP si de 3 luni nu am avut niciodata probleme cu ei. Inainte de ei am avut de la HostDeparment.com si dupa fiecare upload pe server, site`ul nu merge vreo 15 min. Chiestie foarte enervanta. Eu iti recomand www.hostgator.com si cam cei mai seriosi de pe piata internationala. Parerea mea...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Dec 07, 2007 2:47 am    Titlul subiectului:  

xportweb a scris: Eu am de la www.hostgator.com hostul SWAMP si de 3 luni nu am avut niciodata probleme cu ei. Inainte de ei am avut de la HostDeparment.com si dupa fiecare upload pe server, site`ul nu merge vreo 15 min. Chiestie foarte enervanta. Eu iti recomand www.hostgator.com si cam cei mai seriosi de pe piata internationala. Parerea mea...

Pai tu cate servicii de hosting ai incercat ?
Nu conteaza cat de seriosi sunt, conteaza sa fie buni, sa aiba uptime cat mai mare si server loads cat mai mici.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1