Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Wildcard dns sau multiple dns records ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gibi

Data înscrierii: 27/Iul/2007

Trimis: Mar Noi 27, 2007 1:52 pm    Titlul subiectului: Wildcard dns sau multiple dns records ?  

Salut,
Pentru mai multe subdomenii (foarte multe) cum e mai bine sa avem configurat DNS-ul ? Fiecare subdomeniu cu record-ul lui in DNS sau cu wildcard... si sa validez subdomeniul in php ?

Am un site si momentan userii au home page-ul wxample.com/username si vreau sa il transform in username.example.com, dar nu stiu care e cea mai buna optiune... si ce resurse mananca DNS-ul cu sute de mii de inregistrari sau wildcardul ... cu validare in php.
Sus  
gogy

Data înscrierii: 21/Iun/2007

Trimis: Mar Noi 27, 2007 2:34 pm    Titlul subiectului:  

parerea mea (daca se permite)

este ca nu merita sa faci inregistrarile direct in DNS ..... deoarece pentru fiecare user nou .... trebuie sa modifici configu si sa-l restartezi
asa ca orienteazate spre "validarea php"

gasisem la un moment dat niste setari de DNS si REGEX pentru subdomenii multiple

enjoy
Sus  
gibi

Data înscrierii: 27/Iul/2007

Trimis: Mar Noi 27, 2007 3:14 pm    Titlul subiectului:  

Ai dreptate, dar... stiu ca atunci cand configurez bind-ul cu wildcard ... si sunt multe cereri ... cam imi rupe in doua serverul. Chiar asa mare consumator de resurse e ?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1