|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mirlila
Data înscrierii: 06/Sep/2005
|
| Trimis: Mar Noi 27, 2007 9:59 am Titlul subiectului: Ranking in Google si Ajax |
|
|
| Am in fata o problema: site-ul meu contine pe pagini, in partea medie-superioara un numar de linkuri. Citind despre seo si google constat ca acele linkuri "fura" din rankingul paginii. Mi-a venit ideea sa incarc acea portiune din pagini cu ajax, initial portiunea necontinad nimic. Si google nu vede deci nimic in acea portiune. Problema e ca se fac multe cereri pe server de catre useri. Exista alta solutie?Merci mult.T. |
|
| Sus |
|
lixor
Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova
|
| Trimis: Mar Noi 27, 2007 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
linkurile alea nu "fura" din pr-ul paginii, doar ca tu cu cit ai mai multe link-uri pe pagina "imparti" mai putin la fiecare pagina spre care puncteaza acele link-uri.
poti sa pui in <a href=""... rel="nofollow"> la link-urile spre ale caror pagini nu vrei sa transferi pr... de multe ori acestea pot fi chiar paginile de pe propriul site: about us, contact, privacy policy, terms...
poti deci sa pui link-uri fara teama pe pagina ta, niciodata nu o sa pierzi din pr-ul paginii in cauza deoarece link-urile ti l-au "furat". |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|