Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Schimbare culoare banner in header.php si .swf
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Fun-e

Data înscrierii: 08/Feb/2006
Locație: ROMANIA

Trimis: Lun Noi 26, 2007 8:37 pm    Titlul subiectului: Schimbare culoare banner in header.php si .swf  

Buna seara,

Am un site care are header ul (meniu) facut din flash.swf (meniu.swf)
Problema este urmatoarea am schimbat Background ul culoarea la flash cu un progam , cand il rulez flashul pe pc in dreamwaver se vede culoarea care am puso eu , cand urc flash ul pe ftp are culoarea de default .. am schimbat tot ce este culoare in default.php si in meniu.swf dar se pare ca tot acceiasi culoare imi arata ce-a a siteului vechi , acum intreb trebuie facut din nou header.php ? ca dejaba modific eu culoarea Background ul la flash pentru ca tot acceiasi culoare are cand il urc pe ftp , am schimbat apropare toate culorile din site .. si tot nu pot schimba Background ul care apare in spatele flash ului.

eu am asa

am

default.php

header.php

meniu.swf

ce pot face ca sa pot modifica culoarea , sau ce trebuie sa fac pentru ca am schimbat aproape tot ce exista accea culoare default din site , dar tot apare.

Va multumesc mult.

O seara placuta.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1