|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Lun Noi 26, 2007 10:54 am Titlul subiectului: Fiecare sbuiect sa aiva flux Rss |
|
|
| Ar fie o idee ca fiecare subiect sa aiva un rss, de exemplu cand am postat un subiect sa stiu daca cineva imi a raspuns la el. :wink: |
|
| Sus |
|
admin
Data înscrierii: 26/Mai/2002
|
| Trimis: Lun Noi 26, 2007 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| Daca gasesti un mod il putem instala. Daca nu il punem in lista de feature. :). |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Lun Noi 26, 2007 11:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ash spoone ca e asha de greu de facut asha ceva...! :) |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Lun Noi 26, 2007 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca n-ar fi asa de necesar, cine intreaba e si interesat sa intre des pe forum.
Eu am alta propunere!
De multe ori caut un subiect discutat pentru a nu repeta intrebari puse si-l gasesc cu greu sau nu-l gasesc chiar daca exista (nu dau cuvintele cheie potrivite, conform exprimarii celor ce au scris pe forum).
Am observat ca multi din cei care au o problema cand ii dau de cap posteaza rezolvarea finala.
Si ma gandeam ca fiecare care-si rezolva o problema cu ajutorul forumului sa aibe obligatia de a posta intr-o sectiune, gen intrebari frecvente, problema si solutia corecta. In timp s-ar strange ceva material din care multi ar avea de invatat fara sa piarda timpul cu tot dialogul avizat sau nu de pe forum.
Eventual posturile in aceasta sectiune sa fie validate de un moderator.
Aha! Stiu unde ar trebui, la item-ul Documentatie/Probleme rezolvate/sectiuni (incepatori, avansati, MySQL,...)
Nu-i finisata ideea, da' poate fi imbunatatita. O fi utila !? O merita efortul !? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Noi 26, 2007 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
dechim a scris: Eu zic ca n-ar fi asa de necesar, cine intreaba e si interesat sa intre des pe forum.
Eu am alta propunere!
De multe ori caut un subiect discutat pentru a nu repeta intrebari puse si-l gasesc cu greu sau nu-l gasesc chiar daca exista (nu dau cuvintele cheie potrivite, conform exprimarii celor ce au scris pe forum).
Am observat ca multi din cei care au o problema cand ii dau de cap posteaza rezolvarea finala.
Si ma gandeam ca fiecare care-si rezolva o problema cu ajutorul forumului sa aibe obligatia de a posta intr-o sectiune, gen intrebari frecvente, problema si solutia corecta. In timp s-ar strange ceva material din care multi ar avea de invatat fara sa piarda timpul cu tot dialogul avizat sau nu de pe forum.
Eventual posturile in aceasta sectiune sa fie validate de un moderator.
Aha! Stiu unde ar trebui, la item-ul Documentatie/Probleme rezolvate/sectiuni (incepatori, avansati, MySQL,...)
Nu-i finisata ideea, da' poate fi imbunatatita. O fi utila !? O merita efortul !?
Cat timp incepatorii si altii nu isi rezerva 3 minute sa faca un google search (sau mai multe) ca sa caute un raspuns la intrebare inainte sa ne-o adreseze, atunci eu ma indoiesc grav ca si-ar rezerva 2 minute sa caute intr-o lista de intrebari. |
|
| Sus |
|
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Joi Noi 29, 2007 8:19 pm Titlul subiectului: Exista un mod la phpbb |
|
|
| Exista un mod pentru phpbb, ei cum au facut asta ... http://www.phpbb.ro/rss_feed.php ... au rss de la subiecte... si nu lasa pe maine ce poti face astazi... :wink: |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Noi 29, 2007 9:10 pm Titlul subiectului: Re: Exista un mod la phpbb |
|
|
XDYNX a scris: si nu lasa pe maine ce poti face astazi... :wink:
daca maine o poti face mai bine decat azi ... mai bine o lasi pe maine si te odihnesti azi. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|