Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Help florarie online
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iorguzu30

Data înscrierii: 28/Feb/2007

Trimis: Sâm Noi 24, 2007 6:37 pm    Titlul subiectului: Help florarie online  

Salut, am si eu nevoie sa ma ajutati cu ceva. Trebuie sa trimit urgent niste flori in Tg.Jiu pentru un eveniment si am nevoie de o florarie cu livrare online. Adica sa pot sa fac comanda din alt oras, sa platesc , iar buchetele sa fie duse la adresa pe care o doresc. Va raman profound indatorat daca ma ajutati.

Multumesc anticipat.
Sus  
Iorguzu30

Data înscrierii: 28/Feb/2007

Trimis: Lun Noi 26, 2007 7:04 pm    Titlul subiectului:  

Pana acum am gasit rapsodiedesfleurs.ro , care mi se pare ok. Daca mai stiti si voi alta florarie care livreaza online sa-mi spune-ti va rog. Am un buget limitat si vreau sa am mai multe variante. Multumesc
Sus  
badtiger

Data înscrierii: 03/Noi/2006

Trimis: Lun Noi 26, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului:  

ma, dar dak nu-i online care-i baiu?? astia cu floraria online probabil profita de monopolul facut
idee este sa cauti o florarie in timisoara
dai telefon faci comanda (acolo trebuie sa fie una cu livrare acasa) in caz contrat dai o atentie la unul de acolo si gaesti una din multe modalitati de plata... nu-i greu
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1