|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
monicao
Data înscrierii: 29/Noi/2004
Locație: Piatra Neamt
|
| Trimis: Mar Noi 20, 2007 7:54 pm Titlul subiectului: schimbare cantitati produse BD MYSql |
|
|
Salut! Am o mare problema... am un magazin virtual care in mod normal functioneaza bine. Doar ca zilele trecute cineva mi-a spus ca daca azi face o comanda pentru un produs in cantitate de, sa spunem, 5 buc, peste 2 zile cantitatea din acel produs (daca userul se log-eaza pe contul lui, desigur) este modificata (3 buc). Si din cate am inteles eu, in minus fata de ce adaugase acum 2 zile. Si asta numai pe un singur reper din cos, nu pentru toate.
Eu am facut cosul in asa fel incat, in orice moment un user se log-eaza si o comanda nu a fost lansata, el sa poata vedea produsele care au fost adaugate in cos cu ceva vreme in urma. Daca o comanda a fost lansata, automat produsele din cos sunt sterse.
Nici eu si nici userul respectiv nu a umblat pe "cos"... si totusi, ce se poate intampla?? Nimeni altcineva nu stie parola si serverul pe care este gazduit site-ul este securizat, deci nu cred ca problema este de la gazduire sau din furt de parola... se intampla ceva si nu stiu ce. Ma puteti ajuta? Multumesc
P.S. Site-ul este facut cu PHP + MySQL. |
|
| Sus |
|
elrukn
Data înscrierii: 28/Iul/2007
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Noi 22, 2007 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
ai o "eroare logica" in cod
testeaza sa vezi daca e adevarat ce iti spune userul...
daca userul se delogheaza cum pastrezi tu produsele ? |
|
| Sus |
|
monicao
Data înscrierii: 29/Noi/2004
Locație: Piatra Neamt
|
| Trimis: Dum Noi 25, 2007 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca userul se delogheaza, eu pastrez in cos produsele aferente userului respectiv. Cand el se relogheaza, i se vor afisa in cos produsele din tabela care sunt alocate userului... adica sortez cosul cu produse dupa user. Nu ar trebui sa se schimbe nici o cantitate, nu e normal... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|