Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Penalizari google
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ciucaandrei

Data înscrierii: 11/Feb/2007

Trimis: Mar Noi 20, 2007 10:49 am    Titlul subiectului: Penalizari google  

Am cateva intrebari despre cum google penalizeaza siturile

1)stiu ca daca tu pui un link catre un site care este in the bad neighborhood , esti penalizat. dar daca un site din the bad neighborhood pune un link catre tine tot esti penalizat?

2)daca ai un domeniu penalizat si faci un un subdomeniu si acesta o sa fie penalizat?

3)exista cumva o legatura intre situri (la modu daca administrezi mai multe situri din webmasters sau pui pe mai multe situri reclame google) astfel incat penalizarile sa se transmita de la unu la altul?intr-un fel daca nu cumva se transmit penalizarile pentru siturile facute sau administrare de acelasi om?

E destul de important de stiut pentru ca penalizarile sunt foarte usor de luat.
Sus  
ShD

Data înscrierii: 19/Noi/2007

Trimis: Mar Noi 20, 2007 10:51 am    Titlul subiectului:  

1. nu
2. da
3. nu am inteles ce doresti, poate dupa cafea ma mai luminez :)
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Mar Noi 20, 2007 11:55 pm    Titlul subiectului:  

3. nu

Daca ai un cont de adsense si faci ceva gresit cu unul din site-uri, ti se taie contul (deci nu mai ai bannere pe toate site-urile), dar adresele lor nu o sa fie deranjate in google search, si nici pagerank-ul.

Eu daca am 40 de site-uri si unul din ele e ceva * si google vrea sa ii da ban, o sa ii dea doar acelui site.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Pagina 1 din 1