|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
deg
Data înscrierii: 19/Noi/2007
|
| Trimis: Lun Noi 19, 2007 1:33 pm Titlul subiectului: nevoie de ajutor la flash~php ( pt site rubrica contact ) |
|
|
salut! :D
am gasit acest forum pe google cu speranta ca ma poate ajuta cineva, am un site in flash si pe acel site am o rubrica numita contact ( sa ma contacteze lumea prin a lasa mesaje ) rugamintea mea este: as vrea ca atunci cand vizitatoru imi lasa un mesaj... mesajul sa nu fie trimis prin e-mail, ci sa fie salvat intr-un fisier text de exemplu mesaje.txt :D am gasit tot felu de coduri si am incercat sa il fac eu singur.. dar degeaba, ceva ceva ma pricep la php dar nu chiar tot...
rubricile de completare sunt: - nume
si ar mai fi ceva daca se poate salva in acel fisier data, ora si ip-ul :D sper ca nu cer multe :wink:
deci ma poate ajuta cineva? :D |
|
| Sus |
|
ShD
Locație: Iasi
|
| Trimis: Lun Noi 19, 2007 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca esti relativ nou in php de ce nu ramai pe flash si iti salvezi mesajele intr-un xml prin actionscript? ex:
Cod: {
url_var = "server_option=" + _root.server_option + "&recipient=" + _root.recipient + "&your_name=" + _parent.your_name + "&your_email=" + _parent.your_email + "&message=" + _parent.message;
getURL("contact." + _root.server_option + "?" + url_var, "_blank", "GET");
_parent.your_name = "";
_parent.your_email = "";
_parent.message = "";
}
De aici il treci in xml et voila |
|
| Sus |
|
deg
|
| Trimis: Lun Noi 19, 2007 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa sti ca nu e o idee rea :D dar totusi... eu vroiam in format txt nu xml, ca sa fie mai usor de citit... faceam un script care sa imi citeasca direct din fisierul text mesajele, bineinteles scriptul care acceseaza fisieru text sa fie parolat... adica atunci cand intrai in script sa iti ceara parola...
iar in scriptul care trimite si salveaza datele in fisierul text, sa apara: data, ora si ip-ul, nu se stie niciodata cand iti trimite cineva un mesaj jignitor sau amenintari...
deci daca tot m-ai ajutat, ma mai ajuti o data :D
p.s. am vrut sa postez un script ceva de genu ce as vrea eu.. dar nu ma lasa :cry: este un script gasit pe google, un script pentru dedicatii, pentru radio.. |
|
| Sus |
|
ShD
|
| Trimis: Lun Noi 19, 2007 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea mea era ca manipularile file sunt greoaie pentru inceput si incercam sa te indrum pe langa ele. Pentru parolare ai cam doua cai:
1. mysql
2. apache
1. daca tot faci partea de login in mysql nu exista nici un motiv uman posibil sa nu salvezi si mesajele in db.
2. daca ai un hosting cu cpanel instalat e destul de usor de creat o parola pe un folder unde sa iti tii acel fisier, daca nu mai detaliem dupa.
So ce alegi? |
|
| Sus |
|
deg
|
| Trimis: Lun Noi 19, 2007 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cod: 2. daca ai un hosting cu cpanel instalat e destul de usor de creat o parola pe un folder unde sa iti tii acel fisier, daca nu mai detaliem dupa.
da, am cpanel instalat pe server. si cum am putea face? |
|
| Sus |
|
ShD
|
| Trimis: Mar Noi 20, 2007 10:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru a te juca cu fisierele si sa scrii in ele ai toate detaliile in manualul php la www[.]php[.]net/manual/en/function[.]fopen[.]php.
Ca sa pui parola, ai in cPanel Password Protected Folders. Creezi o parola pe un folder si salvezi fisierul tau acolo.
Spor la codat. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|