Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Editura
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Noi 17, 2007 10:51 pm    Titlul subiectului: Editura  

Care sunt pasii pentru a publica o carte, si ce edituri se ocupa de asa ceva ?

Adica daca esti un scriitor necunoscut, ai o carte scrisa, si vrei sa o publici ... ce ar trebui sa faci, unde ar trebui sa te duci si cam ce ti se ofera (procente din venituri, copyrights) ?

Multumesc anticipat.
Sus  
badtiger

Data înscrierii: 03/Noi/2006

Trimis: Sâm Noi 17, 2007 11:14 pm    Titlul subiectului:  

din ce stiu eu editurile is cam jnapane... am un prof care are 2 manuale de info publicate... si care nu o luat un sfantz pt ele si asta nu ca nu si-a dorit... ci ca l-au cam fraierit.. e ceva de genul ca ti-o publici pe spinarea ta si dak ai profit iti scoti loveaua... sau daca se doveste ca potential succes ti-o publica editura...
In colcluzie: Intai faci contractul si incerci sa nu le vinzi copyright-ul

ah si inca ceva tine-ne la curent cu chestia asta... Ca bunicu meu o fost in al 2-lea razboi mondial.. si o facut o droaie de chestii care ar putea fi f f bune si pt scenariu de film (are o droaie de medalii si astea pe drept)... si vreau sa-l pun sa scrie o carte... e extraordinar il am inregistrat in .mp3 cum o oprit inaintarea rusilor in moldova.. daca doreste cineva
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1