Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

preluare latime si lungime dintr-un .swf
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Spleshmen

Data înscrierii: 06/Oct/2007

Trimis: Joi Oct 11, 2007 1:56 pm    Titlul subiectului: preluare latime si lungime dintr-un .swf  

cum pot face sa iau lungimea si latimea de la un fisier swf cu ajutorul php-ului?eu doresc sa afisez niste flasuri pe pagina insa daca schimb pagina se schimba si flashul adica latimea si lungimea si nu stiu cum pot face sa fie ceva de genul width=100% height=100% :) daca intelegeti.
astept solutii,mersi.
Sus  
KUNBAR

Data înscrierii: 23/Noi/2007

Trimis: Vin Noi 23, 2007 2:07 pm    Titlul subiectului:  

Sincer nu prea inteleg ce vrei sa spui....Daca doresti sa faci un site de flash care sa fie Full Browser atunci singuru lucru ce trebuie facut e sa dezactivezi scale-ing-ul din flash cu ( asta in ActionScript 3.0 )

stage.scaleMode = StageScaleMode.NO_SCALE;

iar cand inserezi .swf-ul in html cu SWFObject sa-i dai simensiunile de width:100% height:100%

Nu prea inteleg pentru ce ai nevoie de PHP, dar na, in caz de te ajuta, poti afla width-ul si height-ul Stage-ului in flash cu:

trace(stage.stageWidth);
trace(stage.stageHeight);
Sus  
soryn4u

Data înscrierii: 12/Feb/2007

Trimis: Vin Noi 23, 2007 5:04 pm    Titlul subiectului:  

omu vrea sa spuna ca are un parent.swf cu diametrul de 500 x 500 cred

si vrea ca sa tranga in parent.swf un fisier child1.swf care are diamentru de 300x300 spre exemplu

ideea e ca in parent.swf vrea ca fisierul de 300x300 sa se faca 500x500

-----------
alt exemplu care ma intereseza pe mine:

am asa

parent.swf - 500x500
child1.swf - 300x400 (apare prea mik)
child2.swf - 500x500(se potriveste in parent.swf perfect)
child3.swf 1024x800 (cand e tras in parent swf apare nasol -- se vede numa500x500 din tot swf-ul iar restul pana la 1024 nu le poti accesa)

cum sa le fac acele child-uri sa isi schimmbe dimensiunea
:>

cred ca omu vrea acelasui lucru
Sus  
Spleshmen

Data înscrierii: 06/Oct/2007

Trimis: Vin Noi 23, 2007 8:13 pm    Titlul subiectului:  

am rezolvat problema cu functia getimagesize,ideea era ca am intr-un folder multe fisiere .swf si cand dadeam pe next sa afiseze urmatorul .swf,iar eu nu stiam latimea si lungimea acestora,deci trebuia sa le determin. :)
Sus  
soryn4u

Data înscrierii: 12/Feb/2007

Trimis: Vin Noi 23, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului:  

oricum problema mea e nerezolvata.. topicul ramane deschis :>
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1