Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

restore db dupa o greseala
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Amazing Science

Data înscrierii: 15/Oct/2006

Trimis: Vin Noi 09, 2007 7:30 pm    Titlul subiectului: restore db dupa o greseala  

Salut!

Va rog ajutati-ma, daca exista vreo solutie. Zilele trecute mi-am reinstalat sistemul de operare. Aveam instalat WAMP 5. Am copiat directorul wamp pe un stick, dar AM UITAT sa export datele de baze. Am uitat sa generez scripturile din care sa pot restaura acum bazele de date.

Tot ce am acum sunt fisierele din directorul data din mysql: pentru fiecare baza de date am un fisiser db.opt si fisiere .frm pentru fiecare tabela.

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo sulutie pentru recuperarea bazelor de date. E vorba de cateva baze de date cu multe tabele si cu multe inregistrari in fiecare tabel.

Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Sus  
raduku

Data înscrierii: 20/Iul/2006

Trimis: Sâm Noi 10, 2007 8:48 am    Titlul subiectului:  

citeste aici
http://www.nerdydork.com/restoring-mysql-innodb-files-on-windows.html
Sus  
Amazing Science

Data înscrierii: 15/Oct/2006

Trimis: Dum Noi 11, 2007 5:03 pm    Titlul subiectului:  

multumesc mult, mult de tot!

am citit si mi-a fost de mare ajutor.

am rezolvat!

inca o data, multumesc!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1