Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Promovare / Colaborare
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
th3ph4r4oh

Data înscrierii: 11/Iul/2007
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Noi 08, 2007 9:18 pm    Titlul subiectului: Promovare / Colaborare  

Salutare!

site-ul meu este www.etitrari.ro si doresc sa pun la dispozita celor interesati continutul in format xml, rss cu titlul filmului, anul in care acesta a aparut, eventual distributia in film si evident linkul catre pagina arhivelor :). Ma gandesc ca ideea ar fi binevenita celor care au un portal si vor sa-si imbogateasca continutul.
Sus  
badtiger

Data înscrierii: 03/Noi/2006

Trimis: Vin Noi 16, 2007 7:42 pm    Titlul subiectului:  

eu am un site cu filme axat mai mult du detalii despre filme... dar am si subtitrari... am seo bazat pe el... inainte sa-l scot din nij motive pers. eram p locul 1 pe google.com la cannibal holocaust... :D si tre sa-id au drumu din nou... poate facem o combinatie :D bazele de date comune... si fiecare se ocupa de reclama de pe al lui ..
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1