|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
kio
Data înscrierii: 29/Oct/2006
|
| Trimis: Joi Noi 08, 2007 1:42 pm Titlul subiectului: problema cu conexiunea |
|
|
| Am lansat un site acum cateva zile si, pe scurt, am cateva scripturi de scriere, de citire si de cautare in baza de date, deschid conexiunea (simpla nu persistenta) catre baza de date in header si ii dau un mysql_close in footer. Cu toate astea ma trezesc destul de des cu "Too many connections". Pe serverul respectiv sunt vreo 200-300 de siteuri carora le cade conexiunea de la baza de date (care folosesc, ma rog). Am presupus ca e de la siteul meu pentru ca pana sa il urc, nu se intampla asta. Stiu ca phpul oricum incheia conexiunea dupa ce executa scriptul dar am ales metoda cu mysql_close ca sa fiu sigur. Procesele raman "atarnate" pur si simplu si nu imi dau seama de ce.Deci care ar ptutea sa fie problema ? |
|
| Sus |
|
redcom
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: iasi
|
| Trimis: Joi Noi 08, 2007 2:05 pm Titlul subiectului: php.ini |
|
|
| vezi prin configurarea php-ului sa nu iti foloseasca by default conexiuni persistente. + mareste limita conexiunilor la bd + fa un check la configurarea mysqld-ului |
|
| Sus |
|
kio
Data înscrierii: 29/Oct/2006
|
| Trimis: Joi Noi 08, 2007 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu foloseste by default conexiuni persistente, numarul de conexiuni nu vrea sa mi-l mareasca administratorul. La mysqld ce ar trebui sa vad? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|