Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

epayment -> paypal
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alex2750

Data înscrierii: 08/Noi/2007

Trimis: Joi Noi 08, 2007 11:05 am    Titlul subiectului: epayment -> paypal  

Am un site in care am ca metoda de plata online epayment. Acum incerc sa modific pentru paypal. Mi-am cam prins urechile in incercarea de a modifica acel fisier. Ajuta-ti-ma ori cu ceva sugestii, ori dace e ceva mai ciudat de facut, cu o oferta. :D
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Joi Noi 08, 2007 2:10 pm    Titlul subiectului:  

1. De ce treci la PayPal?
2. Ar trebui ca si eP si PP sa functioneze pe aceleasi principii. Ce nu-ti iese?
Sus  
alex2750

Trimis: Joi Noi 08, 2007 2:26 pm    Titlul subiectului:  

1. Principalul motiv de plecare de la epayment ar fi timpul de decontare a banilor. Ajunge si in 45 de zile de la incasare. Motive pentru paypal: rezolvarea problemei cu decontarea ( maxim 7 zile) si numele pentru ca avem si cumparatori din afara.
2. Nu e chiar ca la epayment. Adica datele clientului se transfera cam la fel. Probleme apar la transferul sumelor.
Sus  
alex2750

Trimis: Joi Noi 29, 2007 7:32 pm    Titlul subiectului:  

Nimeni nu are nicio idee?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Pagina 1 din 1