Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vanzare site muzica rock
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Axe

Data înscrierii: 05/Noi/2007

Trimis: Lun Noi 05, 2007 11:53 am    Titlul subiectului: Vanzare site muzica rock  

Salutare

Doresc sa ofer spre vanzare site-ul (cod, continut, domeniu, hosting pana in septembrie 2008 platit etc.) www [dot] rockdimension [dot] net. Cu acest site am castigat locul 1 la etapa judeteana din Brasov a concursului InfoEducatie 2006 si locul 7 pe tara.

Codul este function-based, dupa parerea mea, destul de bine realizat si structurat. Mi s-a parut o alegere buna (la vremea aceea) sa folosesc engine-ul de template-uri Smarty.

In ceea ce priveste continutul, pot oferi datele de contact a redactorilor care au scris pe site, cat si a membriilor formatiilor cu care am colaborat dar nu garantez ca acestia vor dori sa colaboreze in continuare.

Site-ul este destul de popular atat in Brasov cat si pe Internet, avand link sau baner-exchange cu site-uri precum radio3net [dot] ro, ziar [dot] com si altele. De asemenea ocupa locul 1 sau 2 in rezultatele cautarii pe Google dupa cele doua key-phrases pe care le-am considerat o "tinta": albume metal si concerte metal. Pe langa acestea, are un rating bun si cand vine vorba de alte keyword-uri, fiind cat de cat optimizat pentru motoarele de cautare, de ex.: concert lacrimosa, interviu avatar etc..

Pretul la care m-am gandit este de 600 de euro, bineinteles, negociabil.

Consider ca ar fi o buna afacere pentru cineva pasionat de muzica (rock underground sau mainstream) si/sau care are ceva experienta in media si care il poate dezvolta.

Astept oferte, propuneri, sugestii, intrebari. :lol: Multumesc.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Noi 05, 2007 12:04 pm    Titlul subiectului:  

pe mine personal nu ma intereseaza de premii si etc etc ...

ma intereseaza urmatoarele chestii :
1. contract ... esti autorizat sa faci tranzactia ?
2. pagerank, mie cel putin imi e lene sa caut :D
3. numarul de vizitatori unici si pageviews / luna
4. pe site jos scrie ca ai copyright ... il transferi si pe ala sau nu-l ai si ai scris doar de chestie ? (eu cred 99.9999% ca e varianta a doua)
5. 600 euro cu tot cu hosting ? transferi si contul de la hosting ?

adica lasa ce ai facut tu cu site-ul, si zi-ne ce facem noi cu site-ul, daca avem aia aia si aia.
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Lun Noi 05, 2007 12:32 pm    Titlul subiectului:  

prima suma la care ma dus gandul e 50 EUR, dar avand in vedere ca ai putin seo iti dau 100 EUR cu indulgenta!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Pagina 1 din 1