Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

salariu <-> competenta
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
hunt_h_er

Data înscrierii: 14/Sep/2006

Trimis: Dum Noi 04, 2007 6:06 pm    Titlul subiectului: salariu <-> competenta  

Cam ce salariu are un programator php de nivel mediu (sa zicem) - cunoshtinte avansate de oop, design patterns, lucru cu diferite frameworkuri (smarty, phpunit, pear), .. + xhtml, css si js?

Sunt curios voi cum sunteti platiti? Ce volum de munca "prestati"?
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Noi 04, 2007 6:27 pm    Titlul subiectului:  

600-700E mi s-ar parea echitabil la 8h pe zi si weekenduri libere
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Lun Noi 05, 2007 8:21 am    Titlul subiectului:  

s-a mai discutat despre salarii si s-a ajuns la discutii lungi...
problema e ca depinde de firma si de angajat...

depinde ce intelegi tu prin nivel mediu si ce preturi are firma...

daca mediu e inteles in sensul bun, ii dau dreptate lu' kleampa... daca mediu e vazut prin ochii unui incepator care a ajuns sa stie ca acest 'class' e cuvant cheie... nu prea vad un salariu mare
Sus  
hunt_h_er

Data înscrierii: 14/Sep/2006

Trimis: Lun Noi 05, 2007 9:59 am    Titlul subiectului:  

Experienta nu e f mare, intr-adevar.

Cunostintele nu shtiu f bine sa le evaluez pentru ca nu am prea frecventat comunitati online sa vad ce stie lumea si ce inseamna profesionist sau incepator.

Legat de cuvantul cheie 'class'.. mai tot codul e dezvoltat pe clase (mai shtiu si alte cuvinte cheie.. factory, singleton).

Nu pretind ca sunt profesionist.. si [incerc sa] invat repede, dar si cand esti platit la o treime din ce a zis kleampa....
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Lun Noi 05, 2007 10:28 am    Titlul subiectului:  

daca esti platit cu 200-230 E pentru 8 ore pe zi... nu prea e bine...
ar trebui sa te gandesti ca atat ia un nene care cara guniul ;)
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Noi 05, 2007 12:00 pm    Titlul subiectului:  

ma cel mai important e sa sti tu unde te situezi
daca tu crezi ca sti toate astea si nu-ti faci probleme pentru aproape orice fel de site poti ajunge la cel putin 500-600

daca nu esti disperat in a gasi un loc de munca (traiul tau nu depinde exclusiv de job) , pune-ti CV-ul pe site-urile de specialitate si aplica la cat mai multe joburi

eu am fost la cel putin 10 interviuri inainte de a gasi locul potrivit

si ce-mi placea la interviuri era cand venea vorba de bani , salariul dorit de mine era de cel putin 500E si orice fel de firma ar fi fost nu scadeam preferintele
unii imi spuneau ca n-au cum sa-mi ofere salariu asta ca abia s-a infintat firma sau ca au leasing-uri multe ... wtf , ce treaba am eu cu astea?

de 2 ori m-am amuzat teribil , dupa ce fusesem la interviu cu cateva zile inainte, si tot asa cand a venit vorba de bani, au strambat din nas, unu chiar im reprosa ca vin la interviu sa-mi bat joc de angajatori ... si dupa cateva zile m-au sunat sa-si ceara scuze si ca daca pot veni de maine ... stiti ce-am facut? am ras si le-am inchis telefonul fara niciun raspuns

acum am nimerit bine , mi-au placut angajatorii , nu erau genul de oameni care sa se uite la bani ci la om , nu neaparat sa fi expert insa sa dai dovada ca vrei te perfectionezi si ca o faci din pasiune si nu exclusiv pentru bani

asa ca stabileste-ti un minim si daca nu esti in disperare tine de el pana gasesti locul potrivit
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Noi 05, 2007 12:07 pm    Titlul subiectului:  

deobicei tu esti cel care cere un anumit salariu ... deci practic ceri cat vrei.

daca angajatorul nu considera ca "faci cat esti platit", te concediaza.
e simplu.

uite daca ar fi eu sa ma angajez undeva si sa lucrez 8 ore pe zi (bine, 4 lucrate, restul frecat menta) as cere in jur de 1500 de euro + bonusuri multe.
dar din pacate la mine lenea e sefa, deci prefer sa stau acasa.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1