| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
papaleon2002
Data înscrierii: 17/Ian/2006
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Joi Noi 01, 2007 6:36 pm Titlul subiectului: acces nepermis pentru user '...'@'localhost' , cum rezolv ? |
|
|
desi lucram frumos cu phptriad, m-am gandit sa mai avansez nitzel si am instalat WAMP 5 (la sfatul lui FORUM) si cu mare bataie de kp am reusit sa fac sa-mi mearga vechile coduri. Acum am probleme cu DB care nu mai este recunoscuta de noul MySQL. Imi spune ca in titlu ..., ce tb sa mai setez si unde ??! :( , codurile php din pagini merg OK dar cand vreau sa deschid o DB imi da mesajul :
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'papaleon'@'localhost' (using password: NO) in C:\wamp\www\......\vezi_Tbl_Domenii.php on line 3
Access denied for user 'papaleon'@'localhost' (using password: NO)
PSE destupati-ma ! |
|
| Sus |
|
cigraphics
Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Joi Noi 01, 2007 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poate utilizatorul papaleon nu este inregistrat in mysql sau parola este gresita sa te uiti in fisierul de configurare |
|
| Sus |
|
papaleon2002
Data înscrierii: 17/Ian/2006
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Joi Noi 01, 2007 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
cigraphics a scris: poate utilizatorul papaleon nu este inregistrat in mysql sau parola este gresita sa te uiti in fisierul de configurare
OK, al cui fisier, al lui Apache, PHP sau MySQL ca m-au zapacit de cat ma uit prin ele ...
la instalarea lui WAMP nu mi-a cerut nici un nume, iar la MySQL nu i-am dat parola ... |
|
| Sus |
|
cigraphics
|
| Trimis: Joi Noi 01, 2007 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci utilizatorul este root si fara parola
fisierul de configurare al scriptului pe care il folosesti |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Vin Noi 02, 2007 1:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca foloseai root fara parola, incearca root cu parola 1234 (deobicei asta era default ... cred). |
|
| Sus |
|
cigraphics
|
| Trimis: Vin Noi 02, 2007 4:23 am Titlul subiectului: |
|
|
am instalat si eu wamp-ul si nu avea parola setata a trebuit sa o setez eu dupa instalare si merge mysql_connect("localhost", "root", "");
totusi mi s-a parut mult mai bun apache2triad fata de xampp si wamp |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|