|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
boghy
Data înscrierii: 23/Apr/2003
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2003 11:26 pm Titlul subiectului: random link & expirarea acestuia conditionat |
|
|
Buna
Sunt nou pe aici pe la voi si poate ca'-mi suntetzi de real folos...
Pe tot internetul nu am ga'sit ceva asemanator cu ceea ce doresc eu, scris in limbaj php.
Problema suna cam asha:
Daca pe un site sunt 10 utilizatori in acelashi timp shi doresc sa' comande un acelashi produs, produs care este unicat shi nu se poate da/vinde numai unui singur utilizator, cum este posibil ca toti sa vada acel produs, dar numai unul(primul) sa'-l poata comanda, ceilalti din urma fiind in imposibilitatea aceasta!?
Daca' cunoaste-ti ra'spunsul concret la aceasta' intrebare, atunci o sa' fitzi cashtigatzi.:)
Sunt on-line zilnic intre 22:00- 01:00 am
Cu respect boghy! |
|
| Sus |
|
cristi
Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2003 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raspunsul este simplu. Din cate stii in momentul in care vrei sa comanzi online ai la dispozitie un cos in care iti pui produsele pe care le doresti. In final trebuie sa validezi acest cos (Check out). In acel moment o sa verifici daca mai exista numarul de produse cerut si daca exista trebuie sa le scazi.
Cristi |
|
| Sus |
|
cristi
Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2003 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Problema este jumatare rezolvata, insa' daca' acel "Check out" se face linkat la un alt site si acel site i-tzi trimite confirmarea prin e-mail, sau ai la dispozitzie doar o simpla pagina in "coduri .html" de etitat pe pagina lor.. aici cum ar fi posibil "agatzata'" confirmarea ca mai apoi acel produs sa dispara de pe site!?
In cazurile site-urilor de ecommerce nu exista linkuri la alte site-uri si mai greu confirmari pe email. In momentul in care dai check out stii sigur daca iei produsul sau nu. Confirmarea poate veni in 10 zile. |
|
| Sus |
|
boghy
Data înscrierii: 23/Apr/2003
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2003 11:59 pm Titlul subiectului: ok |
|
|
| ok, sunt de acord cu tine..:D |
|
| Sus |